Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Του στέρησε τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ο Ηρακλής Ψαχνών αναμετρήθηκε με την δεύτερη της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Football League, Παναχαϊκη.

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν οι δυο ομάδες με την Παναχαϊκή να παίρνει τον βαθμο της ισοπαλίας στο 92' με τον Ζλατκόφσκι. Μια ισοπαλία που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους γηπεδούχους

Στα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τον Ηρακλή να έχει μια ελαφρία υπεροχή, χωρίς όμως να κάνει κάτι σπουδαίο με μοναδική εξαίρεση το ένα, δυο που έκαναν οι γηπεδούχοι (Ιβκοβιτς και Γουόρντεν).

Στην συνέχεια η ομάδα της Παναχαϊκής ανέβασε ρυθμό και με την βοήθεια ισχυρού ανέμου προσπάθησε να απειλήσει με κάποιες ατομικές προσπάθειες, με πιο επικίνδυνη την φάση του 24ου λεπτού όταν η Παναχαϊκή σε μια ξαφνική αντεπίθεση είχε δοκάρι με τον Μπουντόπουλο.

Στα επόμενα λεπτα η Παναχαϊκή ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως ουσία, ενώ στο 41' είχε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον Ηρακλή Ψαχνών να έχει μια ελαφρία υπεροχή, ενω στο 49' έφτασε ένα βήμα απο το να ανοίξει το σκορ με τον Μπακομήτρο καθώς η κεφαλιά του απο το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Παληγεώργου.

Στο 58' ο Μπαλαράμπι εκμεταλλευόμενος και την ταχυτητά και τον ισχυρό ανεμο προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, όμως ο Κοντοχρήστος τον έκοψε αντικανονικά λίγα μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή.

Το φάουλ το εκτέλεσε ο Ενρίκο, έφερε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε την κεφαλιά αρχικά ο Γουόρντεν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και εξωστρακίστηκε προς το πέναλτι όπου ο Πατσατζόγλου έκανε εκ νέου το σουτ οπου κατέληξε επίσης στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο. Μετά το 75' το παιχνίδι άνοιξε αρκετα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο γκολ, ενώ υπήρχαν και αρκετες σκληρές μονομαχίες.

Στο 83' ο Ηρακλής Ψαχνών άνοιξε το σκορ με τον Γουόρντεν. Ο Μπαλάραμπι έκανε επέλαση απο τα δεξιά, έκοψε στο υψος του πέναλτι όπου βρισκόταν ο Ενρίκο έκανε αρχικά το σουτ, έκανε μια ασταθής απέκρουση και σαν Follow ο Γουόρντεν έκανε το πλασέ κάνοντας το Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-0.

Στο 92' η Παναχαϊκή ισοφάρισε με τον Ζλατκόφσκι να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Φοιρός): Μελισσάς, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου Β., Τσιμότζι (80' Σικαλιάς), Ενρίκο, Μπαλαράμπι, Ιβκοβιτς (86' Νικολήτσης), Γουόρντεν (91' Μαναρίτσας).

Στον πάγκο: Μανιάτης, Πολίτης, Κόσουτιτς, Κοτίτσας.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι (50'Φουρλάνος), Κάργας, Στεργίδης (61' Πατινιώτης), Μαρουκάκης, Κοντοχρήστος (71' Καρβουνιάρης), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μπουντόπουλος.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Αναστασόπουλος, Χύσα, Χαρτσιάς.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Κουρέντας (Τρικάλων)