Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκίνησε η αποκατάσταση σπασμένων τζαμιών στο κλειστό Ιστιαίας.

Η νέα δημοτική αρχή Ιστιαίας/Αιδηψού έδωσε λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα που απασχολούσε εδώ και πολύ καιρό την μπασκετική κοινότητα της περιοχής μας.
Μετά από συνεχείς εκκλήσεις και υπομνήσεις των συλλόγου της περιοχής (ειδικά ο Τελεθριακός μέσω της χορηγίας της εκπομπής μας ΜΕΤΑ το 90’  στο Ράδιο Ιστιαία, έχει τονίσει το πρόβλημα επανειλημμένα) αλλά και συμπολιτών μας, ιδιωτικά συνεργεία ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης σπασμένων τζαμιών του κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαίας.
Με αυτή την παρέμβαση σίγουρα  το πρόβλημα της υγρασίας και του κρύου θα περιοριστεί σημαντικά και επομένως οι αθλητές που το χρησιμοποιούν αλλά και οι ομάδς τους γενικότερα, θα έχουν τουλάχιστον τις μίνιμουμ συνθήκες υγιεινής και άθλησης.
Να επισημάνουμε ότι οι ζημιές/ελλείψεις στο κλειστό είναι εκτεταμένες και χρήζουν επείγουσας και δραστικής παρέμβασης, αλλά τουλάχιστον η αρχή έγινε.
Να συμπληρώσουμε πως από τις ομάδες που εμπλέκονται με το κλειστό, εξέδωσε ανακοίνωση ο «Τελέθριακός» που λέει: «Η διοίκηση του Τελεθριακού εκφράζει θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον, προς την δήμαρχο Ιστιαίας/Αιδηψού κα Ε. Σπανού- Ευσταθίου και τον αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής κ. Δ. Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει καταγράψει τις ελλείψεις και προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει την κατάσταση».