Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ρεσιταλ της Μικτής Παίδων στην Ευρυτανία

Με 5 γκολ φιλοδώρησε η Μικτή Παίδων την αντίστοιχη της Ευρυτανίας και έφυγε με ευρεία εκτός έδρας νίκη. Oι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:
10΄: Μακρινό σουτ του Σαχίνη μπλόκαρε εύκολα ο Νούλας.
14΄: Ο Μοτσιόλας έβγαλε την κάθετη πάσα όμορφα για τον Τριανταφύλλου, όμως ο Πριόνας βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε πριν πλασάρει ο παίκτης της Ευρυτανίας.
19΄: Μακρινό σουτ του Τούντα απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
27΄: Ο Στούπας σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Χαλιώτη από κοντά σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ευρυτανίας.
32΄: Ο Μπακρής πάσαρε για τον Τζάνο, που σούταρε από κοντά και ο Νούλας απέκρουσε σε κόρνερ.
33΄: Ο Σαχίνης με σουτ από μακριά «κρέμασε» τον Νούλα και με όμορφο τρόπο έγραψε το 0-1.
Πριν συμπληρωθεί καλά-καλά το 1ο λεπτό της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Γιώργος Χαλιώτης σέντραρε από δεξιά και ο Κώστας Μπακρής από κοντά με πλασέ στην δεξιά γωνία του Αποστόλη Νούλα πέτυχε το 0-2.Την «σκυτάλη» στο σκοράρισμα παρέλαβε ο φορ Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος στο 46ο λεπτό με έξοχη ατομική προσπάθεια και πλασέ στην δεξιά γωνία της ΕΠΣΕ έκανε το 0-3.
4 λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Αθανασίου πέτυχε το 0-4. Ο Κώστας Μπακρής έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο φορ Αθανασίου με προβολή προ του Αποστόλη Νούλα σκόραρε για το 0-4.
Στο 64ο λεπτό ο Παναγιώτης Αθανασίου με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής στην αριστερή γωνία της Ευρυτανίας διαμόρφωσε το τελικό 0-5 πετυχαίνοντας το χατ-τρικ. Ο παίκτης της Εύβοιας στο ίδιο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Θανάση Γκίκα. Ο Αθανασίου έφτασε τα 5 γκολ στην διοργάνωση, «πιάνοντας» τον Ζαγαρίτη της Βοιωτίας στην 1η θέση.


Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Νούλας, Μπουμπουρής Π.(64΄ Τόλης Ν.), Πατρώνης(42΄ Σερπάνος), Καραμπάς, Τάσιος, Τσιάμης, Ντάλλας(52΄ Καραντάνας), Τριανταφύλλου(59΄ Καραθάνος), Τόλης Α.(50΄ Μακρυπίδης), Μπουμπουρής Ε.(61΄ Καραγιάννης), Μοτσιόλας


Εύβοια (Σταύρος Μαστραντωνάς): Πριονάς, Χαλιώτης(66΄ Στρατής), Τζάνος, Καρκαλής, Τούντας, Σαχίνης(66΄ Σιμώσης), Τσάλλας(58΄ Καλαμιώτης), Ευσταθίου(62΄ Τσίγκας), Αθανασίου(64΄ Γκίκας), Στούπας(54΄ Μολές), Μπακρής