Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κοπή πίττας κ βραβεύσεις αθλητών του "ΑΓΣ Διαγόρας"

Σε μια όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Ιστιαίας , την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19.00, ο «ΑΓΣ Διαγόρας» πραγματοποίησε την κοπή πίττας για το 2015.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κυρία Λίνα Ευσταθίου – Σπανού και η οποία βράβευσε τους αθλητές του Συλλόγου που έλαβαν μέρος σε αγώνες κατά το 2014.
Ο «ΑΓΣ Διαγόρας» είναι ένας Σύλλογος που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες (τον τελευταίο χρόνο και με το Rugby) και στα χρόνια που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, την έχει τιμήσει με τις πολλές νίκες των αθλητών που έχουν κερδίσει μετάλλια τόσο σε Ελληνικές όσο και Διεθνείς διοργανώσεις
Χαιρετισμό απηύθυνε στους γονείς και τους αθλητές του Συλλόγου, τόσο ο διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος πολεμικών τεχνών Βαγγέλης Δήμου, αλλά και η Δήμαρχος. Τις δηλώσεις μπορείτε να δείτε στο  Video που παραθέτουμε, όπως και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ θα δείτε τις βραβεύσεις και το κόψιμο της πίττας.
 Το φλουρί κέρδισε ο μικρός Θάνος Δημητρίου, ο οποίος πήρε από τον κ. Δήμου σαν έπαθλο, ένα μήνα δωρεάν συνδρομή του Συλλόγου και ένα ζευγάρι γάντια.