Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"X" το τοπικό ντέρμπι στο Πήλι

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι στο Πηλι μεταξύ του τοπικού Ερμή και τις Αναγέννησης Μαντουδίου  με σκορ 1-1
Δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πηλίου,με τους γηπεδούχους να μπαίνουν ποιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 8' ο Ριζόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Ερμή, με σουτ βολίδα στο "Γ" της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Μπίλα και έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να"κλειδώσουν" το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Μαντουδίου ήταν καλύτεροι και ισοφάρισαν το παιχνίδι με την χρυσή αλλαγή του Θανάση Τσικτσίρη, στο 75'με ωραίο σουτ του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή  Τριάντη (1-1).
Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς άλλα αστόχησαν στην τελική προσπάθεια.

Ερμής Πηλίου:
Ανδρίτσος Ι, Κυριάκου, Κοντάκης, Ζυγογιάννης, Τζαφέρος, Καμπούρης, ΜπουζάλαςΝ(75'ΜπουζάλαςΣτ.), ΑνδρίτσοςΠ(89'Καψάλας), ΜπουζάλαςΔ, Ριζόπουλος(76'Μπαλατσός), Τσούρτης.



Αναγέννηση Μαντουδίου:
Μπίλας, Αντωνίου(77'Ψύχας), Κουρκουλιώτης, Τσικτσίρης, Τάρλας, Μπαμπαχμίδης(84'Πριόνας), Μαρίνος(46'Τριάντης), ΜπίλαςΝ, Γιανουκάκος, Γεωργίου, Μουρκογιάννης.