Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανάβαση Ριτσώνας 2015

Η καρδιά του μηχανοκίνητου Αθλητισμού το διήμερο 21/22/ Μαρτίου θα χτυπά στην Ανάβαση Ριτσώνας, όπου είναι ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων για το 2015.
Όλα τα μεγάλα ονόματα θα ριχτούν στην μάχη που θα κρατήσει μέχρι το Νοέμβριο στους επτά συνολικούς αγώνες που περιλαμβάνει το φετινό πρωτάθλημα Αναβάσεων. Δείτε το πρόγραμμα όπως έχει ανακοινωθεί από την Εθνική Επιτροπή αγώνων για το 2015.
1ος Γύρος 21/22 Μαρτίου Ανάβαση Ριτσώνας Βοιωτία
2ος Γύρος 9/10 Μαίου Ανάβαση Κύμης Εύβοια
3ος Γύρος 6/7/ Ιουνίου Ανάβαση Αχλαδόκαμπου Αρκαδία
4ος Γύρος 4/5/ Ιουλίου Ανάβαση Καστανιάς Κοζάνη
5ος Γύρος 29/30/ Αυγούστου Ανάβαση Ομαλού Χανιά
6ος Γύρος 26/27/ Σεπτεμβρίου Ανάβαση Πορταριάς Μαγνησία
7ος Γύρος 31/10/-1/11 2015 Ανάβαση Δερβενοχώρια Αττική
Ο πρώτος λοιπόν γύρος ξεκινά με την αρχαιότερη και καλύτερη Ανάβαση της Χώρας, την αγαπημένη των οδηγών την Ανάβαση Ριτσώνας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών αγωνιζομένων.
Την οργάνωση των αγώνων έχει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού η γνωστή λέσχη ΑΣΜΑ. Για την διοργάνωση της Ανάβασης πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου όπου η αγωνιστική λέσχη ΑΣΜΑ, ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, η ΕΛΠΑ , οι εκπρόσωποι των οδηγών και ο χορηγός των αγώνα έκαναν το απαραίτητο προγραμματισμό και υποσχέθηκαν ένα εξαιρετικό αγώνα.
Την Δευτέρα η την Τρίτη θα ανακοινωθούν και οι συμμετοχές των οδηγών και αυτοκινήτων για τον αγώνα που το Σάββατο θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά και την Κυριακή ο μεγάλος αγώνας σε δύο φυσικά σκέλη που θα προσμετρήσουν στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος.
Να ευχηθούμε να γίνει ένας ασφαλής και καλός αγώνας και βέβαια να συγχαρούμε θερμά όλους τους οδηγούς που θα βρεθούν στην Ριτσώνα, και θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα και μάλιστα με αρκετά υψηλό κόστος για τον καθένα που θα συμμετάσχει και αξίζουν το χειροκρότημα όλων και θα το έχουν από τον κόσμο που θα κατακλύσει την Ριτσώνα.
Το EVIAGOAL αφιερώνει ένα τρέιλερ σε όλους τους διαγωνιζόμενους και στον μέγα Χορηγό των αγώνων το Ιδ. ΚΤΕΟ Θαλάσση για την τεράστια συμβολή τους στον αγώνα




.