Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετη νίκη ο Αγ. Λουκάς: ( Δηλώσεις προπονητών)

Παίζοντας καλά στο Β' ημίχρονο ο Αγ. Λουκάς ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟ Κονιστρών στο Δημ. γήπεδο Αγ. Λουκά.
Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους απέναντι στην νεανική ομάδα των φιλοξενούμενων και στο 12' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Παναγιάρη που πλάσαρε από κοντά άουτ.
Στο 24' νέα μεγάλη ευκαιρία όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιάρη που εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Για το επόμενο κι μέχρι το 45' η ομάδα των Κονιστρών ισορρόπησε αλλά χωρίς να είναι επικίνδυνη και στο 45' μια βαθιά μπαλιά στον Λάμπρου που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ενέβασαν ρυθμούς και άρχισαν να επιτίθενται κατά κύματα και στο 64' μετά από κόρνερ και ασθενή απόκρουση των αμυντικών των Κονιστρών ο Αντωνίου με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0.
Το τέλος του αγώνα επιφύλασσε το ωραιότερο γκολ που σημείωσε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Ξύγγης για να διαμορφώσει το τελικό 3-0
Ακούστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών

Αγ Λουκάς: Γ Μπόκαρης
Αντώνενας, Γκάμπρι, Μαρίνος, Κουκουβάος, Αντώνενας Βαγγ, Γκαρούτσος( 82' Ξύγγης, Λάμπρου, Μεταξάς, Βασιλείου ( 67' Ζάνιος), Αντωνίου, Παναγιάρης ( 78' Ρονάλντο).

Α Κονιστρών: Τάσος Βέκιος
Μανέτας , Μιχαλομιχελάκης Αν του Γ,( 83'  Μιχαλομιχελάκης Ευαγγ. ) Μιχαλομιχελάκης Αρ, Κρινής, Χαϊράνης Αλκ ( 63' Πόγκας), Ρίγκος, Κατσής, Καποδίστριας ( 65' Πετρογιάννης Δ), Στρουμπούλης, Πετρογιάννης Ν, Χαϊράνης Ορ.

Τα συγχαρητήρια του μας είπε να μεταφέρουμε στο διαιτητικό τρίο ο Πρόεδρος του ΑΟ Κονιστρών κ. Βασίλης Βάρσος μετά το τέλος του αγώνα. 


>