Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καραδοκεί ο Αμαρυνθιακός 3-0 τον Νηλέα

Με τα μάτια στραμμένα στο ντέρμπι των Ζαράκων ο Αμαρυνθιακός πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς από τον αξιόμαχο Νηλέα Νεοχωρίου στο Δημ. γήπεδο Αμαρύνθου.
Με την πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 10' ο Δήμου με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ πήγε να κρεμάσει τον Μπασινά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 29' ο Σεϊντόπουλος μπήκε στην περιοχή του Νηλέα τον ανέτρεψε ο Πούρης, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αργύρης ανοίγοντας το σκορ 1-0
Στο 34' ο Κοντραζίου με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Κότσαρη διπλασιάζοντας τα τέρματα του Αμαρυνθιακού 2-0.
Για την συνέχεια ο αγώνας ήταν μοιρασμένος χωρίς αξιόλογες φάσεις και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Αμαρυνθιακό να προηγείται με 2-0.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν αλλά στο 52' δέχθηκαν και τρίτο γκολ όταν ο Σεϊντόπουλος βρέθηκε τετ-ατε και πλάσαρε τον Κότσαρη που έσωσε αλλά στην επαναφορά ο Κιμουλιάτης σε κενή εστία απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα 3-0.
Να σημειωθεί ότι ο Σεϊντόπουλος στην φάση του τετ-ατε συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ του Νηλέα, τρυματίστηκε στην μύτη και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Χαλκίδας. 
Δεν άλλαξε κάτι για την συνέχεια και η λήξη του αγώνα βρήκε τον Αμαρυνθιακό νικητή με 3-0.

ΑΟ Αμαρυνθιακός:
Μπασινάς, Κιμουλιάτης Δ, Τσολάκος, Λυμπέρης, Γιάνναλος, Κόντος, Κοντραζίου Α (90' Σεφερλής), Κηρύκος, Αργύρης, Σεϊντόπουλος (36' Κοντραζίου Ν), Κιμουλιάτης Θ.





Νηλέας Νεοχωρίου:
Κότσαρης Κ, Ζωντός Α, Τσόκας,Πούρης, Μακρής, Ζέρβας Σ (65' Παπακωνσταντίνου), Κότσαρης Κ του Απ ( 46' Μάστορης), Δήμου, Πηλιχός(86' Καρλής Δ), Μουρίκης, Σαμαράς.