Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με λάμψη ο 41ος τελικός «Ηλίας Κουτσουφλάκης»

 Την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα του δυο φιναλίστ του 41ου τελικού κυπέλλου Εύβοιας «Ηλίας Κουτσουφλάκης» είχαμε το βράδυ της Δευτέρας καθώς η ΕΠΣΕ πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου-δεξίωση προς τιμή των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Χαλκίδας και του ΑΟΝΑ, οι διοικήσεις τους και η διαιτητική τετράδα (Λάμπρου, Σπανός, Κωνστάντιος και 4ος Κασομούλης) που θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Παπακωνσταντίνου: «Συγχαρητήρια στις δυο ομάδες»
Τη βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου. «Από πέρυσι ο ο θεσμός του κυπέλλου παίρνει το όνομα κάποιου παράγοντα ο οποίος έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο του νομού μας. Φέτος ονομάζεται Ηλίας Κουτσουφλάκης, ένας παράγοντας που είχε όραμα, δούλεψε πάρα πολύ στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή, αλλά έχει μείνει αυτό που πάντα έλεγε «Σε όποια κατηγορία και να παίζουμε, μπάλα παίζουμε».
Τη ποδοσφαιρική περίοδο 2008-2009 κάναμε μια αρχή να συναντιούνται οι δυο ομάδες τιμώντας με τον τρόπο αυτό το θεσμό. Θέλω να συγχαρώ και τις δυο αμάδες που έφτασαν τον τελικό».

Θανάσης Στρατής: «Γιορτή του ποδοσφαίρου»
Πρώτος ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Χαλκίδας των 12 τελικών και 9 κατακτήσεων του κυπέλλου Θανάσης Στρατής: «Ελπίζω να γίνει ένας τελικός αντάξιος της ιστορίας των δυο ομάδων, πραγματικά μια γιορτή του ποδοσφαίρου και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές. Άλλωστε μαζί με τον Σπύρο τον Δαριβέρη και τον Αλέκο τον Πύθουλα ήμασταν η τελευταία διοίκηση που πήρε το κύπελλο πριν από 10 χρόνια».

Νίκος Ματζάνας : «Από Ολυμπιακό δεν θέλω να χάνω ούτε στο τάβλι».
Αίσθηση προκάλεσε η χιουμοριστική τοποθέτηση του Νίκου Ματζάνα ο οποίος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της Αρτάκης που έφεραν την ομάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του κυπέλλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της ομάδας, την ΕΠΣΕ και ελπίζω να γίνει ένας καλός τελικός να τον ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Προσωπικά από Ολυμπιακό δεν θέλω να χάνω ούτε στο τάβλι. Είμαστε μια διοίκηση που πλην του κ. Σχίζα και του κ, Καραγιάννη όλοι οι άλλοι είμαστε ΑΕΚτζήδες. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος».  

Βασίλης Ιωαννίδης: «Συγχαρητήρια στις διοικήσεις των δυο ομάδων»
Ο Βασίλης Ιωαννίδης δεν θέλησε να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις διοικήσεις των δυο ομάδων για τις προσπάθειες που κάνουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και γιατί προσπαθούν να αναδείξουν νέα παιδιά. Για το αγωνιστικό σκέλος δεν θέλω να πω τίποτα, αυτό που θέλω να πω είναι να γίνει ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία και στους διαιτητές, ελπίζω να περάσουν απαρατήρητοι ».

Δημήτρης Λύκος: «Ξεκινήσαμε από διαφορετική αφετηρία»
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γατί φέτος ξεκινήσαμε από διαφορετική αφετηρία, δεν μας περίμενε κανένας, είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε και φτάσαμε στον τελικό με πολύ δυσκολία. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο όπως και στον Ολυμπιακό και εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Κώστας Τζάβρας : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Χαλκίδας Κώστας Τζάβρας τόνισε : «Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό, ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε το 10ο κύπελλο για τον Ολυμπιακό Χαλκίδας».


Αποστόλης Καραλής: Ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο τυχερότερος»
Ο αρχηγός του ΑΟΝΑ Αποστόλης Καραλής είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, είναι ένα σωματείο που έχω παίξει και έχω κατακτήσει το κύπελλο την τελευταία φορά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθούμε και να κερδίσει ο καλύτερος, ο τυχερότερος όπως το πάρει ο καθένας».



>