Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην τελευταια αγωνιστικη θα κριθεί η απευθείας ανοδος του Τελεθριακου.

Με ευρεία διαφορα 22 ποντων κέρδισε ο Τελεθριακος τον Αππολωνα Λειβαδιας στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες για απευθείας ανοδο στην Α' ΕΣΚΑΣΕ.
Την ίδια ωρα η Ιτεα που ισοβαθμεί με τον Τελεθριακό στην πρώτη θεση του ομίλου, ειχε πιο εύκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας τον Μπουκαλη στην Λαμια και κερδίζοντας με 31 ποντους διαφορά.
Η τελική κατάταξη θα κριθεί στην τελευταια αγωνιστικη (η οποια ενδέχεται να καθυστερήσει λογω αναβολών) οπου ο Τελεθριακος αντιμετωπίζει στην Λαρυμνα την Προοδευτική και η Ιτεα τον Κένταυρο Λειβαδιας στην Ιτεα.
ΣΥΝΘΕΣΗ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΔEΔEΣ 20,POYMEΛIΩTHΣ Θ 9,POYMEΛIΩTHΣ Γ 28,POYMEΛIΩTHΣ T 3,KAPABAΣ 6,MΠOΛMATHΣ 11,ΦAKITΣAΣ,ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ,ΘAΛAΣΣINOΣ, ΜΕΤΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΤΕΡΕΡΕΣ.
H Διοίκηση του Τελεθριακού ανέφερε μετά το παιχνίδι: "Ο Τελεθριακος μετα απο αυτά τα αποτελέσματα εχει διαφορα ποντων -8 σε σχέση με την Ιτεα την οποια πιστεύουμε οτι θα καλύψουμε δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας στο τελευταίο ματς.
Σε κάθε περιπτωση η διοίκηση του Τελεθριακου θεωρεί οτι η φετεινη χρονια ειναι η πιο πετυχημένη στην πορεία του συλλόγου χαρις στην προσπάθεια και αυτοθυσια του προπονητη και των παικτων τους οποίους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλη συνεχεια με υγεια και προοδο".