Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη στο ντέρμπι η Κήρινθος με ανατροπή

Σε ένα γειτονικό ντέρμπι που τα είχε όλα η Κήρινθος πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο Μαντούδι με 3-2 από την Αναγέννηση και μάλιστα με ανατροπή, αφού στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0.
Μέσα σε οκτώ λεπτά η Κήρινθος έφερε πα πάνω κάτω και έκανε την ολική ανατροπή σημειώνοντας τρία γκολ που της έδωσαν την νίκη
Στο 7' η Αναγέννηση αιφνιδίασε με τον Γιαννουκάκο που  δέχθηκε πάσα από τον Μπίλα 1-0.
Στο 16' Ο Γιαννουκάκος σέντραρε και ο Μπίλας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Μαντουδίου.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το σοκ που δέχθηκαν έκαναν προσπάθεια να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να απαντήσουν με τον Ματράκα που όμως σημάδεψε το δοκάρι.
Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε το Μαντούδι να προηγείται με 2-0.
Αυτό που θα επακολουθούσε στην επανάληψη δεν μπορούσε κανείς να το φανταστεί. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47' ο Β. Μόσχου με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.
Στ 50' Η Κήρινθος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ματράκας ισοφαρίζοντας 2-2.
Στο 55' ήρθε η ολική ανατροπή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βρεττου ο Ματράκας με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Κήρινθο με2 -3.
Αυτά έγιναν μέσα σε οκτώ λεπτά και μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Κήρινθο να πανηγυρίζει την νίκη.

Αναγ. Μαντουδίου: Θαν Τσικτσίρης
Μπίλας, ΜπίλαςΓ, Τσικτσίρης Θ, Τάρλας, Ψύχας, (46' Αντωνίου), Μαρίνος (70 Πριόνας), Τριάντης, Μπίλας Ν, (Τσικτσίρης Στ), Γεωργίου, Μουρκογιάννης, Γιαννουκάκος, Μπαμπαχνίδης.

ΑΕ Κηρίνθου: Γ. Τσαραμίρσης.
Παράβαλος, Μόσχου Αντ,  Τριανταφύλλου, Τσώκος, Δρακόπουλος, Βρέττος Γ, Μόσχου Βαγγ, Ματράκας, Τζανής, (70' Βρέττος Γρ), Βρέττος Παν, (60' Σιγανός), Γιωργουσόπουλος, (90΄'Σταματέλος)