Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη στον Δύστο και ζυγώνει ο Αμαρυνθιακός

Πλησίασε στους 4 βαθμούς ο Αμαρυνθιακός μετά την δύσκολη εκτός έδρας νίκη του στον Δύστο με 1-0  και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία των Ζαράκων στο Μαρμάρι ζύγωσε στην κορυφή.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το κέντρο αλλά να μην μπορούν επιθετικά να δημιουργήσουν ευκαιρίες.Μετά το ημίωρο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και ο αγώνας έγινε ντέρμπι.Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση και οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια
.
Στην επανάληψη άρχισε να ανεβαίνει ο ρυθμός, να παίζεται γρήγορο ποδόσφαιρο και οι φιλοξενούμενοι να έχουν την υπεροχή, η οποία καρποφόρησε στο 69' με σκόρερ τον Ρόγκα που σημείωσε το 0-1 και έδωσε την νίκη στον Αμαρυνθιακό.


ΑΟ Δύστου:
Λαθουράς, Πιλάτης Απ,Ευδοξιάδης, Τσαλιαγκός Γ, (78' Μαστροκώστας Χ), Παντελής, Πιλάτης Γ, Πιλάτης Δ, Αντώνενας, Τσαλιαγκός Κ, Αναστασίου ( 84' Σίμωσης), Κρόκος.





Αμαρυνθιακός:
Μπασινάς, Κιμουλιά;της Δ, Τσολάκος, Λυμπέρης, Γιάνναλος, Κόντος, Κοντραζίου Αρ, (90'Καλογεράς), Κηρύκος, Αργύρης, Ρόγκας, (90' Κοντραζίου Ν), Κιμουλιάτης Θ, (46' Αποστόλου).