Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αλλά και βραβεύσεις αθλητών έκανε  το απόγευμα ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε. Παρόντες επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος, Αναπληρωτής Δημάρχου Δημήτρης Ζουπανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Καψοράχης,
ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Δημήτρης
Αγγελόπουλος, ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας και ο Λιμενοσταθμάρχης Πευκίου. Στην αίθουσα ήταν παρόντες επίσης εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Ωρεών και Νέου Πύργου.
Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου αλλά και Έφορος Κανόε Καγιάκ Βασίλης Μπάμπος άνοιξε την εκδήλωση και τόνισε την έλλειψη υποδομών. Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος Κώστας Μπάμης που και εκείνος τόνισε την έλλειψη υποδομών. Επίσης επανέλαβε το όνειρο που έχει για τη δημιουργία Κολυμβητηρίου στην περιοχή και ζήτησε σε γενικό επίπεδο τη συνδρομή του Δήμου μας.
Ακολούθησε χαιρετισμός του Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα αλλά και του Αντιδήμαρχου Αναπληρωτή Δημάρχου Δημήτρη Ζουπανιώτη. Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε  και ο π. Κωνσταντίνος Χρήστου.
Η εκδήλωσε συνέχισε με τις βραβεύσεις των αθλητων του Ομίλου που πήραν μετάλλια την χρονιά που πέρασε και έκλεισε με την κοπή της πίτας.

Το τυχερό νόμισμα της πίτας κέρδισε ο μικρός Γιώργος Μπουλής.
Τέλος, έγινε κλήρωση της λαχειοφόρου με έπαθλο μια τηλεόραση 32 ιντσών.