Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παπαστράτειο έγινε το κλειστό της Αιδηψού

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Σύλλας Αιδηψού γιόρτασε τα 25 χρόνια ιστορίας του.
Με αφορμή το γεγονός η ομάδα  διοργάνωσε φιλικό αγώνα των βετεράνων της ομάδας με αυτούς του Ολυμπιακού.  Για την ιστορία να πούμε , Σύλλας Αιδηψού – Ολυμπιακός Π. 71-90
 Η ομάδα της Αιδηψού τα τελευταία χρόνια  πραγματοποιεί μεγάλες διοργανώσεις (τουρνουά, AllStarGames, 3on3) και φέτος αποφάσισε να φέρει στην Βόρεια Εύβοια τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και να αγωνιστεί μαζί του σε ένα κλειστό της Αιδηψού που δίκαια είπαν κάποιοι πως μετατράπηκε σε… “Παπαστράτειο”.
Μεγάλα ονόματα βρέθηκαν στην Αιδηψό λοιπόν, όποως οι:
Γιάννης Παραγυιός, Αργύρης Καμπούρης, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, Κίμων Κοκορόγιαννης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Δημήτρης Σαμπάνης, Γιάννης Κουκής και Βασίλης Ντάκουλας, οι οποίοι και αντιμετώπισαν τους παλίμαχους του Σύλλα ( Γ.Χαλαβρεζάκης, Μάκης Φώτου, Δ.Ζουπανιώτης, Δ.Χατήρας, Ευστρατίου, Α.Μαυροζούμης, Α.Στουρνάρας, Σ.Γεωργίου, Γ.Ράπτου, Πέτρου, Γ.Σαμαράς , Γ.Παπουτσής, Γ.Τσιριγώτης, Γ.Δημητρίου).
 Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι ιαχές και τα χειροκροτήματα του κόσμου δεν σταμάτησαν, ενώ δυναμική παρουσία έδωσε ο σύνδεσμος της Θύρα 7 Β.Ευβοίας.
Η ομάδα του Σύλλα δια στώματος του Προέδρου  του τΓιάννη Μαυροζούμη, εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση για αυτή τη μεγάλη συνάντηση....
"...μεγάλη τιμή , μεγάλη συγκίνηση και μεγάλα χαρά....
Οι αθλητές που εμείς οι μεγαλύτεροι θαυμάσαμε και τους είχαμε σε αφίσες στα δωμάτιά μας και σε μικρά αυτοκόλλητα χαρτάκια, ήρθαν κοντά μας να παίξουν με τους παλαίμαχους αθλητές του Σύλλα και να τους δουν και τα παιδιά μας. 
Τους θαυμάσαμε ξανά και διαπιστώσαμε ότι αυτό που ήξεραν τότε να κάνουν με περίτεχνο τρόπο (ταλέντο λέει το λένε...) δεν το "ξέχασαν" ούτε σήμερα . 
Προσωπικά τους ευχαριστώ για πολύτιμες συμβουλές τους γύρω από τις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήμα καθώς και την συμπεριφορά όλων μας μέσα στο γήπεδο (...ποτέ δεν μου άρεσε φίλε Κίμωνα η δυνατή μουσική μέσα στο γήπεδο και χαίρομαι που μου είπες να την κλείσουμε και να μην τη ξαναβάλουμε σε αγώνες μικρών .. όπως και ο τρόπος που πρέπει να πλησιάζουμε αθλητικά τα μικρά παιδιά Αργύρη ... αλλά και οι πολύτιμες συμβουλές του Γιάννη του Κουκή στους προπονητές .... και ο πάντα ευγενικός λόγος του Βασίλη Ντάκουλα , του Γιάννη του Παραγυιού, καθώς και οι απόψεις του Σαράντη πάνω στον αθλητισμό γενικότερα και όλων των υπολοίπων ). 
Πολύ χαρήκαμε που τους είδαμε δίπλα στα μικρά παιδιά των ακαδημιών να χαίρονται κι αυτοί σαν μικρά παιδιά. 
Είναι όλοι τους ένα ανοιχτό αθλητικό βιβλίο που πρέπει να το διαβάσουμε πολλές φορές... 
Κι εμείς εδώ στο ΣΥΛΛΑ έχουμε σκοπό να το μάθουμε απέξω ....
...σας ευχαριστούμε ..."