Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία για τον Πρωτοπόρο Ελλήσποντο

Διτήρησε την διαφορά του ο πρωτοπόρος Ελλήσποντος που ήρθε ισόπαλος με την ΑΕ Χαλκίδας με 2-2.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν και να προηγούνται στο σκορ
 Στο 10 λεπτό του αγώνα ο Κοβος με ωραία προσπάθεια και σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σαλεμη και κάνει το 1 - 0 για την ΑΕ Χαλκίδας.
Η απάντηση του Ελλήσποντου ήρθε δεκαέξι λεπτά αργότερα όπου κατάφεραν να φέρουν το αγώνα στα ίσια
Ήτα το 26' όπου ο Νικολαου κάνει σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα αφού βρίσκει σε αμυντικούς και πάει στον Στράτη που μόνος απέναντι στον Μπολμπαση κάνει με σουτ το 1 - 1 για τον Ελλήσποντο.
Η ΑΕ Χαλκίδας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 38 όπου  και πάλι ο Κοβος μέσα από την περιοχή με πλασέ κάνει το 2 - 1 για τη ΑΕ Χαλκίδας.
Στο 43' το δοκάρι της ΑΕΧ θα σταματήσει δυνατό πλασέ του Κολιόπουλου. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια
Στην επανάληψη ο Ελλήσποντος κατάφαερε και πάλι α ισοφαρίσει  με ατομική προσπάθεια του Κολιοπουλου από αριστερά που την κατάλληλη στιγμή γυρνάει την μπάλα στον Οικονόμου οποίος με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2 - 2 για τον Ελλήσποντο.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων σε ένα αγώνα που είχε ποιότητα και δύναμη. Το σφύριγμα της λήξης από τον κ Κασομούλη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Κασομουλης - Παντελακης - Κοντογιαννιδης

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  ( Χαλιος )
  Μπολμπασης - Παπαδημητριου - Καβουρας ( 60 Σεχαι ) - Πεππες - Παχης ( 60 Τσωκος ) - Γεραντωνης ( 66 Νταλιανης ) - Καραγιαννης - Ραζος - Γουναροπουλος - Αρβανακος - Κοβος

ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ( Μαστραγγελης )
  Σαλεμης - Κιολιοπουλος Χ - Νατσης ( 65 Βλαχος ) - Κολιοπουλος Κ ( 70 Τζιμας ) - Θωμοπουλος - Παπιλας - Νικολαου - Αγγελακης - Στρατης ( 83 Λαζρι ) - Οικονομου - Κολιοπουλος Β.