Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εννέα γκολ σημειώθηκαν στην Σκύρο

Το σκορ της χρονιάς σημειώθηκε στην Σκύρο όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον ΑΟΝ Αρτάκης. Εννέα συνολικά γκολ μπήκαν εκατέρωθεν με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εντυπωσιακή νίκη με 6-3 και μάλιστα με ανατροπή αφού στο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με 2-3.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΑΟΝΑ να αιφνιδιάζει την Σκύρο και στο 7'με τον Μακαντάση άνοιξε το σκορ 0-1.
Η αντίδραση της Σκύρου ήταν άμεση και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 11' με σκόρερ τον Θεμελίδη έφερε τον αγώνα στα ίσια 1-1.
Δυο λεπτά αργότερα ο Δαλακλίδης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1.
Η απάντηση του ΑΟΝΑ ήρθε με γκολ του Ρούσου στο 38' ισοφαρίζοντας 2-2.
Στο τελευταίο λεπτό το ημιχρόνου ο Αλ. Μανωλάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟ Σκύρου 3-2 και με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η ομάδα της Αρτάκης ανέβασε απόδοση, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αμυντικών της Σκύρου και στο 66' με τον Καραλή ισοφάρισε σε 3-3.
Ο ίδιος παίκτης στο 71' έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΝΑ 3-4.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 76' ο Καραχάλιος αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-5, ενώ και πάλι ο Καραχάλιος στο 78' ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 3-6 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΟ Σκύρου: (Θαν. Δρόσος): 
Καραμπίνης, Ζορμπάς, Χιώτης, Μαυρίκος, Καρακώστας (85’ Αθανασούλης), Δαλακλίδης, Τσελεπής, Μανωλάκης Αλ., Μανωλάκης Ν., Στεφάνου, Θεμελίδης (70’ Βογιατζής).

ΑΟΝ Αρτάκης: (Δημ. Λύκος):
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Ρούσσος, Χρυσός Απ. (46’ Μπελίτσος), Φωτιάδης, Καραλής Απ., Γίγας (81’ Κονόμι), Καραχάλιος (83’ Χρόνης), Μαστροκώστας Γ., Μακαντάσης, Μπαλαμπάνης.