Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ντέρμπι.(Φωτο)

ΑΟ Χαλκίς και Ολυμπιακός Χαλκίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι σ’ ένα ντέρμπι χωρίς τέρματα. Οι «νερατζούροι» ήθελαν τη νίκη και τη κυνήγησαν μέχρι το τέλος δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν για να μην χάσουν και πέτυχαν το στόχο τους.
Η φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 65΄με τον Ευσταθίου να κάνει βαθιά μπαλιά μέσα στη περιοχή τον Δήμου να προλαβαίνει την έξοδο του Αγριόδημου και με το κεφάλι να σκοράρει, στη συνέχεια του δυο παίκτες να συγκρούονται και τον Λάμπρου να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ. Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με το κεραυνό του Τσομπάνη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αγριόδημου στο 2’.
Στην επανάληψη η Χαλκίδα επέβαλε το ρυθμό της και δημιούργησε τις φάσεις στο 48΄με τον Ανέστη, στο 80΄με τον Τσιβίκα και στο 82΄με τον Δήμου όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός είχε να αντιπαραθέσει ένα καλό σουτ του Π.Δ. Σκριβάνου στο 61΄που μπλόκαρε ο Μόνος με διπλή επέμβαση.
Ο Λάμπρου ελέγχεται για τη φάση του 65΄, ενώ και ο Σπανός είχε 1-2 λάθος υποδείξεις οφ-σάιντ.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου):
Μόνος, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Γκίτσαλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος (77΄Φιλιππίδης), Θωμάς (70΄Τσεκούρας), Ανέστης (77΄Τσιβίκας).

Ολυμπιακός Χ. (Ιωαννίδης-Τσιμηχόδημος):
Αγριόδημος, Αγγελάτος, Μπασινάς, Μουσάι, Δάσκος (46΄Τσακουλής), Π.Λ. Σκριβάνος (83΄Βρεττός), Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου (93΄Πάλλης), Π.Δ Σκριβάνος, Παπαδέδες.

>