Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σωτήριο τρίποντο για τον Ταξιάρχη μέσα στη Λίμνη

Μεγάλη νίκη για τον Ταξιάρχη μέσα στη Λίμνη με σκορ 1-2, μια νίκη που τον απομακρύνει από τις θέσεις υποβιβασμού και του δίνει σοβαρές ελπίδες πια για παραμονή στην Β΄ Κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ήδη από το 20΄ με τον Καραδημήτρη και αν και οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 60΄ με τον Αλεξίου, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ορμή του Ταξιάρχη.
 Έτσι στο 75΄ ο Τσαμούρογλου πετυχαίνει το σωτήριο γκολ και ανέβασε την ομάδα του Ταξιάρχη στην τέταρτη θέση από το τέλος, δίνοντας της όπως είπαμε σοβαρές ελπίδες να σωθεί.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν τόσο αποφασισμένοι που έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτεροο υπέρ τους.
Διαιτητής του παιχνιδιού είχε οριστεί ο κ. Κάμπαξης αλλά λόγω ασθένειας αντικαταστάθηκε από τον κ. Παπαποστόλου. Βοηθοί ήταν οι Καμπούρης και Πριόνας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ: 
Παπαδήμος, Ευσταθίου (53' Καλίτσης), Καταραχιας, Στεφος, Τσουπρος, Σαραντης, Καρατζουδης(83' Χρυσοπαιδος), Γιαννακουλας, Αργυροπαις, Αλεξιου, Μακρης

ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ: 
Παναγιωτόπουλος, Παραντες, Σταματονικολος, Μισιρλης Κ., Καραδημητρης, Μισιρλης Ι., Τσαμουρογλου, Γκογκομητρος, Καλιβατσι, Δεσπους Χ., Δεσπους Δ.