Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παλικαρίσια νίκη η Δόξα Προκοπίου.

Τέλος στα όποια όνειρα απέμεναν για την ΑΕ Ιστιαίας έβαλε η Δόξα Προκοπίου η οποία στον εξ αναβολής αγώνα πήρε την νίκη στο Γήπεδο ''ΗΛ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ επί της ΑΕ Ιστιαίας με 1-0 σε ένα αγώνα που στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες σημείωσαν ένα γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0.

Στην επανάληψη η ΑΕ Ιστιαίας ανέκαμψε μπήκε πιο δυνατά είχε λίγες καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να ισοφαρίσει.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Δόξα Προκοπίου να παίρνει την νίκη με 1-0.
Δυνατά μπήκε η Δόξα στον αγώνα πήρε τον έλεγχο του αγώνα έκλεισε την Ιστιαία στα καρέ της και στο 8' έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία σε σουτ πρώτα του Δασκαλόπουλου και μετά του Μορφούλη που έσωσε ο Μπιμπάϊ.
Στο 15'δυνατό σουτ του Γεωργίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπιμπάϊ.
Στο 21' ο Δασκαλόπουλος πλάσαρε από κοντά αλλά και πάλι ο Μπιμπάϊ έσωσε την εστία του.
Στο 26' η υπεροχή της Δόξας καρποφόρησε όταν ο Κανελόπουλος με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μπιμπάϊ φράφοντας το 1-0
Η μοναδική καλή στιγμή για την Ιστιαία ήρθε στο 45' όταν το Δοκάρι του Παμφίλη σταμάτησε δυνατό σουτ του Στεργίου.
Στην επανάληψη η ΑΕ Ιστιαίας είχε τον έλεγχο και στο 50' απείλησε με σουτ του Γοργομάτη που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 73'ο Παμφίλης έσωσε την εστία του όταν σε δυνατό σουτ του Στεργίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση.
Στην συνέχει οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αλλά οι γηπεδούχοι καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο δεν τους επέτρεπαν να τους δημιουργήσουν κίνδυνους και προσπαθούσαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Δόξα νικήτρια με 1-0.

Δόξα Προκοπίου: Δ Κουτσουφλάκης
Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Πουλιπούλης, Ανδρέου Σωτ, Ανδρέου Ανεστ, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Καλάϊ(91' Μούντριχας), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου(90' Σταμούλος), Δημάκος(81' Μορφούλης Θ).

ΑΕ Ιστιαίας: Δημος Τσελίκας
Μπιμπάϊ, Πολυχρονίδης, Βασιλείου, Τόουφρε, Παπανικόλας, Στεργίου Ηλ,(Περήφανος Ν), Στεργίου Αργ, Ανέστης Β, Δήμου (75' Περήφανος Γ), Γοργομάτης, Αγγελόπουλος (62' Τούσερτ).
Ρεπορτάζ: Γιώργος Νικολάου 

>