Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα από ΑΕΚ, τελικός με Αχαρναϊκο

Με καλό Ράντι, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε και να ακολουθούν από πίσω ο Τζιμότζι ο Νικολίτσης και ο Παληγεώργος ο Ηρακλής ηττήθηκε στα Ψαχνά από την ΑΕΚ με 3-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League. To έργο των παικτών του Ηρακλή ήταν εξ' αρχής δύσκολο καθώς όταν έχεις αντίπαλο της ΑΕΚ το μόνο που σε νοιάζει είναι αποκομίσεις όσο πιο θετικό αποτέλεσμα μπορείς.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα της ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι γνωρίζοντας βέβαια ότι είχε να διασπαστεί μια άμυνα 11 ποδοσφαιριστών που είχε παραταχθεί πίσω από τη σέντρα και δεν…ξεμυτούσε καν προς την εστία του Ανέστη.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε μόλις μόνο μια φάση και αυτή από την πλευρά της ΑΕΚ με τον Μπαρμπόσα στο 18' να πιάνει την κεφαλιά, από την σέντρα του Αραβίδη, αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής προσπαθούσε όσο μπορούσε να βγει με αξιώσεις στην αντεπίθεση αλλά οι προσπάθειές τους κατέληγαν στον βρόντο, με μοναδική εξαίρεση την φάση που ο Τσιμότζι έβγαλε την σέντρα, αλλά ήταν δυνατή και δεν είχε καλή κατάληξη.

Όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΚ προσαρμοζόταν στο παιχνίδι του Ηρακλή και κατάφερε να βγάλει κάποιες ευκαιρίες αλλά σε όλες η μπάλα κατέληγε άουτ. Ο Ηρακλής ενδιάμεσα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με καλό συνδυασμό Ράντι, Τσιμότζι και Σικαλιά, αλλά έσπευσαν οι παίκτες της Ένωσης να καθαρίσουν. Η ΑΕΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 42' με καταπληκτική κεφαλιά του Αραβίδη, από σέντρα του Σοϊλέδη.

Από κει και πέρα άλλαξε η ψυχολογία των παικτών και δυο ομάδων προς αντίθετες κατευθύνσεις. Οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν τα πάνω του σε αντίθεση με τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής παρα λίγο να ισοφαρίσει στο 45 με τον Σικαλιά, όταν έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλα η μπάλα κατέληξε αουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ηρακλή, όταν στο 51' ο Ράντι κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Ανέστη. Μάλιστα από την επαφή που είχαν μεταξύ τους οι δυο παίκτες, ο Χαλκιδέος παίκτης της ΑΕΚ χτύπησε στην μύτη, αλλα τελικά επέστρεψε για να υπερασπιστεί την εστία του.

Ο εκτελεστής ήταν ο ίδιος ο Ράντι, αλλά έκανε κακή εκτέλεση και το πέναλτι αποκρούστηκε από τον Ανέστη στο 54'.

Δύο λεπτά αργότερα στ οι "κιτρινόμαυροι" διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ζόριτς, οποίος σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από σέντρα του Σοϊλέδη.

Απο κει πέρα, λίγο η αστοχία στο πέναλτι λίγο η πεσμένη ψυχολογία ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι στο 66' ο Αραβίδης ο οποίος έκανε πολύ ωράια εμφάνιση γι' άλλη μια φορά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ηρακλής ευτύχησε να μειώσει στο σκορ σε 3-1 με τον Βασίλη Πατσατζόγλου να σουτάρει έξω από την περιοχή και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος.

Πλέον ο Ηρακλής στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αχαρναϊκός, το οποίο είναι τελικός για τον "Ημίθεο".

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Η. Φυντάνης): Μανιάτης, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσούπρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Τσεβάς (69' Πολίτης), Παληγιώργος (75' Ίβκοβιτς), Ράντι (84' Καρντόσο), Νικολίτσης

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84' Φαγιέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73' Γροντής), Πλατέλλας (69' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης