Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

1 πόντος ακόμα και ο τίτλος στα Ζάρητρα.( Βίντεο τα γκολ)

Πιστοποιώντας την θέση που κατέχει στην Βαθμολογία ο ΑΟ Ζάρητρα πέρασε νικηφόρα από το Πράσινο επικρατώντας του αξιόμαχου Ηρακλή με 2-0, σε ένα αγώνα που το πρώτο ημίωρο ανήκε στους γηπεδούχους αλλά η συνέχεια στους φιλοξενούμενους ιδιαίτερα στο Β΄μέρος όπου σημείωσαν και τα δύο γκολ που τους έδωσαν την νίκη και τους έφεραν ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα, ήταν καλύτεροι και στο πρώτο ημίωρο έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο 16' ο Λαθουράς πρόλαβε την έξοδο του Τόρα, του πέρασε την μπάλα από πάνω η οποία κατευθυνόταν στα δίχττυα αλλά οι αμυντικοί των Ζαράκων έσωσαν την εστία τους.
Στο 27' και πάλι ο Λαθουράς βρέθηκε απέναντι από τον Τόρα, τον πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Μετα το 35' τα Ζάρητρα ισορρόπησαν τον αγώνα, βγήκαν μπροστά και στο 33' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Β Γκίκα που πλάσαρε από κοντά άουτ να ανοίξουν το σκορ.
Νέα ευκαιρία στο 43' για τα Ζάρητρα σε τετ-ατε πλασέ τυ Πέππα που έσωσε μπλοκάροντας ο Γούναρης. Με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.
Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες ήταν ισορροπημένες και στο 53' οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κι πάλι κοντά στο γκολ σε πλασέ του Γκίκα αλλά και πάλι ο Γούναρης ήταν ανίκητος στα κοντινά πλασέ.
Στο 60' ότι δεν κατάφερναν οι παίκτες των Ζαράκων από κοντά το κατάφεραν από 35 μέτρα όταν ο Βαγγ. Γκίκας έπιασε ένα ευθύβολο δυνατό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Γούναρη και άνοιξε το σκορ 0-1.
Δείτε στιγμιότυπα και το πρώτο γκολ των Ζαράκων.
Στο 73' οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Κιούση Ν που δυο φορές μέσα στο τέρμα του Τόρα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 87' οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την νίκη, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, απέκρουσαν οι αμυντικοί, νέα σέντρα και ο Αποστόλου με πλασέ πάνω στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-2 που έδωσε την νίκη στους πρωτοπόρους.
Δείτε το δεύτερο γκολ των Ζαράκων.


Ηρακλής Πρασίνου: Ν Περήφανος.
Γούναρης, Γεωργικόπουλος, Δεμερτζής( 70' Τριανταφύλλου), Κουσερής, Καρατζάς, Κοντός,Λαθουράς, Κιούσης Ν, Σαμαράς, Σπίθας, Κιούσης Αντ.

ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ. Γεωργίου.
Τόρα, Αντωνίου, Ντούνης(90' Πιλάτης), Μίχας, Σιαμπαλιώτης, Μαντασάς Σπ(69' Παναγιώτου Ν), Αποστόλου, Πέππας, Γκίκας Δ, Γκίκας Βαγγ, Μαντασάς Β(77' Καλιοντζής Ν).
Ακούστε τι μας δήλωσαν οι δυο προπονητές


>