Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένα χρόνο έκλεισε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέου Πύργου

Ένα χρόνο ύπαρξης έκλεισε η Ακαδημία Νέου Πύργου και αν και έχουμε παρακολουθήσει από κοντά αυτή την πορεία, θα μείνουμε σε  ένα κείμενο του προπονητή Βαγγέλη Μπεκάκου που αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και η οποία  με λιτό ύφος, τα περιγράφει όλα

"Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Σαν σήμερα πέρσι 14 Απριλίου του 2014 (Μεγάλη Δευτέρα) έγινε η πρώτη προπόνηση της Ακαδημίας μας στο γήπεδο του Πύργου. Κλείνουμε δηλαδή ένα χρόνο λειτουργίας της Ακαδημίας μας, με πολλή προσπάθεια, πολύ μεράκι, εξαιρετική συναίνεση και συνεργασία των δύο σωματείων, ικανοποιητικό αριθμό παιδιών, αρκετή τεχνογνωσία και μάχιμους τρεις προπονητές που από την πρώτη μέρα δουλεύουν ανελλιπώς ώστε να εκπαιδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις νέες γενιές ποδοσφαιριστών.
Ξέραμε από την αρχή πως το εγχείρημα θα ήταν δύσκολο. Πάμε να δούμε λοιπόν με μια μικρή στατιστική τι έχουμε κάνει ως τώρα.
Δουλεύουν τρεις προπονητές (Σπύρος, Χρήστος και Βαγγέλης) και ένας "πασπαρτού" βοηθός (Γιάννης).
Ως τώρα έχουν συμμετάσχει στις προπονήσεις μας πάνω από 65 παιδιά (από 4-14 ετών), που άλλα ξεκίνησαν και σταμάτησαν και άλλα προστέθηκαν στην πορεία. Αυτή τη στιγμή αθλούνται 50 παιδιά με αυξητική τάση καθώς παρατηρούμε νέες συμμετοχές σταθερά.
Αντιμετωπίσαμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με τις προπονήσεις μας αφού ο φετινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα κακός και δεν έπρεπε να επιβαρύνουμε με επιπλέον χρήση το ήδη ταλαιπωρημένο γήπεδο του Πύργου....Θεωρούμε πως το λύσαμε αφού εδώ και ένα μήνα έχουμε ως εναλλακτική επιλογή το κλειστό της Ιστιαίας!
Συμμετέχουμε ήδη στο πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ε.Π.Σ.Ε σε συνεργασία με τον Αρτεμισιακό και ετοιμάζουμε τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα JUNIORS με αμιγώς δική μας ομάδα.
Η συνεργασία των δύο ομάδων του Νέου Πύργου αποδείχτηκε δόκιμη, πράγμα που σημαίνει πως όταν οι άνθρωποι θέλουν, ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεργαστούν και να ξεπερνούν τα όποια επιμέρους εμπόδια.
Θα έπρεπε κανονικά να μπω σε διαδικασία ευχαριστιών σε αυτούς που τρέχουν αθόρυβα, στηρίζοντας και βοηθώντας το εγχείρημα, αλλά νομίζω πως το καλύτερο "ευχαριστώ" προς αυτούς θα είναι να δουν μια καλά οργανωμένη υποδομή του χωριού με εύρυθμη λειτουργία και καλά εκπαιδευμένους αθλητές και ανθρώπους.
Άλλωστε αυτό έχουμε βάλει σαν πρώτο στόχο και αυτό ακολουθούμε. Τα καλύτερα έρχονται!
(Βαγγέλης)¨