Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με φιέστα γιόρτασε ο Ακράτητος Κεχριών την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία (& Video)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ο «Ακράτητος Κεχριών» γιόρτασε και παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλητή του Βόρειου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας.
Πρώτος λοιπόν στο όμιλο, με μια μόνο ήτα και δυο ισοπαλίες, ο Ακράτητος άξια ανεβαίνει στην Β΄ Κατηγορία, μια κατηγορία που στην επερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Ακράτητος σημείωσε στους 22 αγώνες του πρωταθλήματος
20 νίκες, είχε 2 ισοπαλίες, ενώ γνώρισε μόνο μια ήττα όλη την χρονιά.
Πέτυχε στα αντίπαλα δίχτυα 69 γκολ, έχοντας την καλύτερη επίθεση του Βορά, ενώ δέχθηκε 11 γκολ έχοντας και την καλύτερη άμυνα του βόρειου ομίλου.
Παρόντες στην «φιέστα» του Ακράτητου εκ μέρους της ΕΠΣ Εύβοιας ήταν οι κκ Αναγνωστάκης και Σταυρόπουλος και οι οποίοι έκαναν τις απονομές των μεταλλείων στα μέλη των πρωταθλητών. Επίσης παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας οι κκ. Παναγιώτου και Γιαννιός.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παιχνίδι μεταξύ των «Κεχριωτών» και των «Ξένων», ποδοσφαιριστών δηλαδή που ανήκουν στην ομάδα του χωριού και είναι από τις Κεχριές ενάντια σε αυτούς που είναι από τα γύρω χωριά. Για την ιστορία να πούμε πως κέρδισαν οι δεύτεροι με σκορ 4-3.
Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων αλλα και του Κυπέλου της νίκης με αποκορύφωμα τον γύρο του θριάμβου και το άνοιγμα πολλών μπουκαλιών σαμπάνιας.
Η ημέρα τελέιωσε με γεύμα σε ταβέρνα του χωριού όπου όλοι γιόρτασαν, έφαγαν και ήπιαν, συσφίγγοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους.


Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ σε ενότητες, για την καλύτερη ενημέρωσή σας


Αφιερωμένο και σε όλο τον κόσμο των Κεχριών  

Δηλώσεις στην ταβέρνα