Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ροπαλοφόροι οι νέοι του Ηρακλή Ψαχνών

Προβάδισμα πρόκρισης πήραν οι νέοι του Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 στα μπαράζ της football league νέων  για μια θέση στην 4άδα. Το συγκρότημα του Νίκου Ρόγκα ήταν καλύτερο ιδίως στο πρώτο μέρος όταν και σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. 
  
Το 1-0 έγινε στο 20΄με φανταστικό γκολ του Μαναρίτσα που πλάγια θέση εξαπέλυσε έναν κεραυνό που προσγειώθηκε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ξανθά. Νωρίτερα μόλις στο 5΄διαγώνιο δυνατό σουτ του Καρκασίνα ανάγκασε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε δύσκολη επέμβαση.
Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στη πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή στο 28΄όταν ο Αλεξανδρής εκτέλεσε φάουλ και ο Κοψιώτης με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε την κακή έξοδο του Πετράκη. Η χαρά των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου δεν κράτησε πολύ καθώς ο Μάκο 6 λεπτά αργότερα (34΄) με φωτοβολίδα έξω από τη περιοχή κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε όμως ο Ηρακλής θα μπορούσε να πετύχει και ένα 3ο γκολ στο 48΄με τον Γκίκα και στο 68΄με τον Πολίτη αλλά ο Ξανθάς αντέδρασε σωστά.

Ηρακλής Ψαχνών (Ν. Ρόγκας):
Πετράκης, Μιχαλάς, Σενάι, Ντέντια, Βαλότζι, Μάκο, Γκίκας, Αποστόλου (60΄Φώτου), Μαναρίτσας, Πολίτης, Καρκασίνας.

Ολυμιακός Βόλου (Μακρής):
Ξανθάς, Κοψιώτης, Δημητριάδης, Γαρυφάλλου, Βλαχόλουλος, Γκίνης (71΄Χασιώτης), Μπούσης, Μπασάρι, Αλαμάνης (56΄Ντόντος), Αλεξανδρής (90΄Γιανούσης), Αραπίτσας.