Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δευτεραθλητής Γ΄ Κατηγορίας ο Αρτεμησιακός - Φιέστα για την άνοδό του (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ο επανυδριθείς Αρτεμισιακός καταφέρνει να βγει δευτεραθλητής και έτσι να αναρριχηθεί στην Β΄ Κατηγορία.
Σήμερα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην Γ΄ Κατηγορία,   το οποίο με ευγενική παραχώρηση των Μυρμιδόνων Κερασιάς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του στο Ασμήνιο.
Εκεί οι άνθρωποι του Αρτεμησιακού εκτός από μια υπέροχη φιλοξενία που επιφύλαξαν τόσο στους αντιπάλους τους αλλά και στα μέσα ενημέρωσης και στους επίσημους 
προσκεκλημένους, είχε και μια καλά οργανωμένη φιέστα για να επισφραγίσει την άνοδό του.
Να πούμε ότι ο Αρτεμησιακός με τη σημερινή του νίκη, στα 21 παιχνίδια που πραγματοποίησε είχε 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Κατάφερε να πετύχει 53 γκολ + 6 γκολ από τα παιχνίδια με τα Καμάρια, σύνολο 59 γκολ (3η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία) και δέχτηκε 17 γκολ (2η καλύτερη άμυνα)
Για την ιστορία να αναφέρουμε τους σκόρερ του Αρτεμησιακού για τη σεζόν 2014-2015:
Καρακάξης Νίκος 14, Μιαχαήλ Γ  10, Γίτσας κ 5, Συμεωνίδης Α 4, Βασιλικώτης Η 3, Διαμαντής Γ 3, Μπρίκος Β 3, Σταματάκης Λ 3, και από ένα (1) γκολ οι Ευσταθίουν, Κερμανίδης Τα, Λάμπρου Κ, Παπαδόπουλος Ν, Σαντής Α, Σαντής Ι, Σούρλας Π και Στραφιώτης Ν.
 Η σημερινή μέρα, ήταν μέρα γιορτής για το Αρτεμήσιο και επίκεντρο αυτής της γιορτής ήταν το γήπεδο της ομάδας του χωριού.
Τη σημερινή φιέστα  τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ενώ μαζί του ήταν και οι  δύο Βορειοευβοείς σύμβουλοι  της Ένωσης, Θωμάς Αναγνωστάκης και Παναγιώτης Σταυρόπουλος.
Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Θάνος Τζάτζαλος, ο Σύμβουλος του Δήμου μας Κώστας Βλαχοστέργιος αλλά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελάδας Γιάννης Κοντζιάς.
Παρόντες βέβαια ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Λετώνης, Πρόεδρος και του παλιού μεγάλου Αρτεμησιακού αλλά και τα μέλη του ΔΣ του Αρτεμησιακού.
Δεν θα μπορούσε να λείπει και η «σημαία» της ομάδας, ο μοναδικός Δαυίδ Νταής.
Ο κόσμος πολύς στις εξέδρες, πανηγύρισε την άνοδο μαζί με τα κορίτσια και τα αγόρια της Ακαδημίας Αρτεμησιακού.
Η γιορτή ξεκίνησε με τα κορίτσια σχολής χορού της Ιστιαίας να χορεύουν Χιπ – Χοπ και στη συνέχεια με την παρουσίαση των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας αλλά και των παικτών της ομάδας Ανδρών.
Οι μικροί της Ακαδημίας έπαιξαν επί μισή ώρα αγώνα ποδοσφαίρου και στις 12:30 ξεκίνησε το παιχνίδι της ομάδας με τους Μυρμιδώνες Κερασιάς.
Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα του Γιάννη Κερασιώτη είχε το προβάδισμα και την κυριαρχία σε όλο το παιχνίδι, το οποίο και  κατάφερε να το πάρει με 3-0.
Τα γκολ πέτυχαν: στο 6΄  ο Σταματάκης με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι, στο 32΄  ο Σούρλας και στο 77΄  ο Γιάννης Σαντής (ο τερματοφύλακας του Αρτεμησιακού) με εύστοχο πέναλτι.
Για την ιστορία να αναφέρουμε τις συνθέσεις:

Μυρμιδώνες Κερασιάς:
Κομποθανάσης Ι Δ, Κομποθανάσης Ι Π, Κερασιώτης, Τσιτσόπουλος, Μαργαρίτης, Μπαλαλάς, Παπαθανασίου, Ανδρέου, Πατουλιάς, Μακρής, Καπόλος (46΄  Κομποθανάσης Θ)
Αρτεμησιακός:
Σαντής Ι, Σούρλας, Σαντής Κ, Παπαδόπουλος (47΄ Διαβάτης), Διαμαντής (47΄ Σαντής Α), Καρακάξης Γ (47΄  Βασιλικιώτης Σ), Καρακάξης Ν, Καραβάς, Βασιλικιώτης Η, Σταματάκης, Ευσταθίου.

ΔΕΙΤΕ το ΠΛΟΥΣΙΟ Φωτορεπορταζ