Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θριάμβευσε η ανθρωπιά στα Ψαχνά

Ο καιρός μπορεί να μην βοήθησε και το δημοτικό στάδιο Ψαχνών να μην γέμισε όμως πολύς κόσμος πρόσφερε από το υστέρημα του ότι μπορούσε προκειμένου να απαλύνει τον πόνο των συνανθρώπων του. Αποτέλεσμα πολλοί τόνοι τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής να φτάσουν μέσω των ενοριών σε οικογένειες που δεν έχουν τα απαραίτητα αυτές τις άγιες ημέρες.

Ήδη πριν την έναρξη του αγώνα δυο φορτηγά είχαν γεμίσει από τη μεγάλη κινητοποίηση συλλόγων και φορέων τις προηγούμενες ημέρες και η προσφορά του κόσμου συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ένας αγώνας που ήταν η αφορμή για να αναδειχθεί το φιλότιμο που η πλειοψηφία των Ελλήνων διαθέτει. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η μικτή επιλέκτων επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών που παρατάχθηκε κυρίως με την ομάδα νέων με 3-2.
Για του γηπεδούχους σκόραρε ο Μαναρίτσας 2 τέρματα, ενώ για τους επίλεκτους οι Σμυρναίος, Μακαντάσης και Λεοντής.

Ηρακλής Ψαχνών: 
Πετράκης, Μιχαλάς, Η. Μπαλόζι, Ντέντια, Μάκο, Β. Πατσατζόγλου, ίβκοβιτσ, Μπαλαράμπε, Πολίτης, Φενάι, Β. Ανέστης. Αγωνίσθηκαν επίσης: Μουτουσίδης, Πέκος, Αργυρίου, Καρκασίνας, Αφράτης, Αποστόλου, Τζανής, Μπουρίκας, Ρουσόδημος, Κ. Μπαλότζι.

Μικτή επιλέκτων:
Μητακίδης, Κοκκάλας, Τοουφρέ, Τσικτσίρης, Ευγενίου, Γ. Κουτσουφλάκης, Καραχάλιος, Γεωργίου, Βαλκάνος, Τσιβίκας. Αγωνίσθηκαν επίσης: Μπιμπάι, Καραγκούνης, Μπισμπικόπουλος, Θωμόπουλος, Ταψής, Μακαντάσης, Παριανός, Σκριβάνος, Μήτρου, Σμυρναίος, Σιδέρης, Κούρτης, Λεοντής, Γαλούπης. 

>