Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισχυρό παρόν ο Αμαρυνθιακός μέσα στα Ζάρκα με 4-0

Αποφασισμένος να μειώσει την βαθμολογική διαφορά και να εκμεταλλευτεί τις όποιες ελπίδες έχει ο Αμαρυνθιακός πήγε μέσα στα Ζάρκα την προτελευταία αγωνιστική και όχι απλά κατάφερε να μειώσει την διαφορά του από τα Ζάρητρα, αλλά φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τους πρωτοπόρους και έφυγε νικητής βάζοντας σε αγωνία τον Μπ. Γεωργίου και τους παίκτες του που πρέπει την Κυριακή να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Μπούρτζι αν θέλουν να πανηγυρίσουν την άνοδο.
Μέχρι να περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο ο Αμαρυνθιακός είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα δυο φορές και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του.
Στο 16' ο Αργύρης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα στο 19' ο Ρόγκας διπλασίασε τα τέρματα του Αμαρυνθιακού 0-2.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκίκα που βρέθηκε τετ-ατε με τον Μπασινά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Με το 0-2 υπέρ του Αμαρυνθιακού πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη μοιρασμένο το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να κρατούν μακριά τους γηπεδούχους από την εστία του Μπασινά.
Στο 76' ο Αμαρυνθιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινης του Σεϊντόπουλου.
Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι και κατάφεραν την νίκη να την μετατρέψουν σε θρίαμβο όταν στο 83' ο Ρόγκας σημείωσε το 0-3 και στο 90' ο Κοντραζίου ολοκλήρωσε την μεγάλη νίκη σημειώνοντας το τελικό 0-4.

ΑΟ Ζάρητρα:
Τόρα, Αντωνίου(90' Καραλης), Ντούνης(89' Παναγιώτου), Μίχας, Σιαμπαλιώτης, Μαντσασάς Σπ, (75' Πιλάτης), Αποστόλου, Πέππας, Γκίκας Δ, Γκίκας Βαγγ., Μαντασάς Βασ.

Αμαρυνθιακός:
Μπασινάς, Κοντραζίου Μ, (90' Καλόγερας), Τσολάκος, Λυμπέρης, Γιάνναλος, Κηρύκος, Ρόγκας (89' Σεφερλής), Κιμουλιάτης( 75' Αποστόλου), Σεϊντόπουλος, Κοντραζίου Α.