Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Απριλίου 2015: Νίκη για ήρεμη συνέχεια η Μακρυκάπα μέσα στην Τριάδα

Σε ένα σκληρό αγώνα στο γήπεδο της Τριάδας ο ΑΟ Μακρυκάπας πήρε σημαντική νίκη που τον κάνει να αισθάνεται άνετα για την παραμονή του, επικρατώντας με 1-0 του Παντριαδικού, τον οποίο έμπλεξε σε περιπέτειες.
Σκληρός και μοιρασμένος ο αγώνας με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στο 60' να σημειώνουν το γκολ που τους έδωσε την νίκη σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Στο πρώτο μέρος τα πολλά φάουλ και οι αρκετές κίτρινες κάρτες ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα. Στο 10' οι γηπεδούχοι  είχαν μια καλή στιγμή  όταν δυνατό σουτ του Κουρούπη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κυριακόπουλος. Χωρίς σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια 0-0.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με ανεβασμένο τον ρυθμό του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην επιτυχία στο 60' όταν μετά από απόκρουση των αμυντικών ύστερα από σέντρα η μπάλα έφθασε στον Κυρήκο μου με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Παντριαδικού ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στην συνέχεια ο Παντριαδικός προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά η Μακρυκάπα με σωστή αμυντική τακτική δεν του επέτρεψε να δημιουργηθεί πρόβλημα για την εστία του Κυριακόπουλου.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την νίκη που τους κρατά ήρεμους για την συνέχεια και τους γηπεδούχους να μπλέκουν σε περιπέτειες.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
 Ευαγγελινός - Τσούτσης ( 62 Χασάνδρας ) - Γραματικός - Κουρούπης - Σταύρου - Καλοχωρίδης - Χασάνδρας - Σαρρής - Κατσίκας - Γκούμας - Καραντάκης

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
  Κυριακόπουλος - Λέκκας - Καρκαλής - Μπισμπικόπουλος - Πουρνής - Σηφάκης  ( 62 Τσώκος ) - Χασάνδρας ( 75 Σιλιβάκος ) - Κυρήκος - Ντούμας - Σίδερης - Βαρτζής ( 50 Κατσαούνης )

>