Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κεντική ζώνη Νέων και Παίδων στο πρωτάθλημα προεπιλογής.

Η κεντρική ζώνη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής  Εθνικών Ομάδων, καθώς στο μικρό τελικό της διοργάνωσης επικράτησε τΝότιας ζώνης  με σκορ 3-0.
Στο 16' ο Φτουλης άνοιξε το σκορ 1-0, ο ίδιος παίκτης στο 44' διαμόρφωσε το 2-0 ενώ  το τρίτο σημειώθηκε με αυτογκολ του Κρεμύδα στο  86'

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης. Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Κώστας Τσάνας, ο Γιάννης Γκούμας, πρόεδροι Ενώσεων, πολλοί μάνατζερ και αρκετός κόσμος.Την απονομή των μεταλλίων στους τριταθλητές πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου.


2η ζώνη -κεντρική (Π. ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ-Στ. Μαστραντωνάς):
 Βουτσελάς, Βλάχος, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Κικίδης, Καψάλης, Αλμπάνης (73΄ Ανδρικόπουλος), Μανιάς, Φτούλης, Τσεκούρας (61΄ Μπαμιόγλου), Σαλαμούρας (84΄ Λουκάς)
Αναπληρωματικοί: Λουκάς, Ανδρικόπουλος, Κουτρουμάνης, Χιώτης, Μπαμιόγλου, Μερεντίτης, Τσιάτας

3η ζώνη - Νότια: 
Κυρίτσης, Γιαννής, Χατζηκυριακού  (46΄ Χριστόπουλος), Σοφιανόπουλος, Χρονόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κρεμμύδας, Ζευκίλης (27΄ Νικολακόπουλος), Θεοδωρόπουλος (68΄ Δρόσης), Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος
Παίδων
 Η Κεντρική ζώνη κατέκτησε και την τρίτη θέση στην κατηγορία των Παίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής, καθώς στο μικρό τελικό  επικράτησε της ζώνης των Νήσων με σκορ 3-0.
Η ομάδα της κεντρικής ζώνης προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βρακά και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Λαζαρίδη στο 16΄. Το σκορ διαμόρφωσε ο Κοτσιανούλης (63΄).

Από ην Εύβοια αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα οι: Σαχίνης και Τούντας

Κεντρική,2η Ζώνη (Π. Τοκπασίδης-Θ. Γουρνάς):
Σολούκος, Καλφούτζος, Λεοντίου, Γκοτζαμανίδης, Τούντας, Σαχίνης, Τσώκος (55΄ Κοτσιανούλης), Τζίμας (41΄ Αλτάνης), Ζαγαρίτης (64΄ Παναγιώτου), Βρακάς, Λαζαρίδης

 4η Ζώνη Νήσων:
Γεωργιλαδάκης (41΄ Μαρμαράς), Δολαψάκης, Μακρυγιαννάκης, Πατράκης, Μαμουλέλλης, Σταυρακάκης, Νομίδης, Σταυρουλάκης (57΄ Τζουανάκης), Χαϊντίνι, Νοικοκυράκης, Αρίφι (69΄  Καραμανώλης)