Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με 12 μετάλλια ο Ευβοϊκός ΓΑΣ από το Περιστέρι

Με δώδεκα (12) μετάλλια, εξαιρετικές επιδόσεις και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. από το Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου το τριήμερο 15-16-17 Μαΐου στους διασυλλογικούς αγώνες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Περιστερίου με την επωνυμία «44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» και την συμμετοχή 1200 αθλητών-τριών από συλλόγους της Νότιας Ελλάδας κυρίως.
Με 24 αθλητές-τριες συμμετείχε η ομάδας μας και από τις αγωνιστικές κατηγορίες τέσσερα μετάλλια (2 χρυσά και 2 ασημένια) κατέκτησε ο Μπουζάλας Γιώργος δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του Θερινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάμαλης Κωνσταντίνος.
Τρία μετάλλια (ένα κάθε χρώμα) κέρδισε Πασσά Παναγιώτα και δύο ο Αγγελόπουλος Μιχάλης, με θαυμάσιους χρόνους και οι δύο.
Από τα προαγωνιστικά δύο μετάλλια (ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) κέρδισε η Χαμαλίδη Αναστασία.
Πολλοί από τους αθλητές μας της προαγωνιστικής ομάδας μπήκαν στην οκτάδα των αγωνισμάτων τους και έδειξαν ότι μπορούν να κολυμπήσουν σωστά και γρήγορα.
Ο επόμενος αγώνας των αθλητών-τριών μας είναι στο Κύπελλο Ευρίπου στη Χαλκίδα 22-24 Μαΐου, σας περιμένουμε να μας δείτε από κοντά!!!

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.