Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξέσπασε στον Αίολο ο ΑΟ Θήβας με 4-0

Ξέσπασε ο ΑΟ Θήβας ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου απέναντι στον Αίολο Καρπενησίου με 4-0 ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Σε απόσταση αναπνοής είναι τώρα οι τρεις διεκδικητές της ανόδου, ΑΟ Χαλκίς, Μαλεσίνα και ΑΟ Θήβας, με το ντέρμπι της Τετάρτης (Θήβα-Χαλκίδα) να ξεκαθαρίζει αρκετά την κατάσταση.
Η ομάδα της Θήβας πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να βομβαρδίζει τον Αίολο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο 7' με τον Βυλιώτη, στο 14' με τον Βεζυρτζόγλου, ενώ στο 36' άνοιξε το σκορ με πλασέ του Βεζυρτζόγλου 1-0.
Στο 42' η Θήβα διπλασίασε τα τέρματα της όταν Περιάλης με σέντρα τροφοδότησε τον Βεζυρτζόγλου που από κοντά σημείωσε το 2-0, ενώ στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Βεζυρτζόγλου 43' πλάσαρε αλλά έσωσε την εστία του ο γκολκίπερ του Αίολου.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και έχασαν και πάλι ευκαιρίες να σκοράρουν .
Στο 50' οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσατσαρώνη ο Βυλιώτης με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 3-0.
Στο 80' η Θήβα ολοκλήρωσε την νίκη της όταν ο Μπινιάκος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 4-0.

ΑΟ Θήβας (Τάκης Πλατής):
Φαλαγγίτης, Ελέζι, Τσατσαρώνης(73΄ Παναούλης), Παπαχαραλάμπους,
Όλντασι, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης, Γκαράνης, Περιάλης(64΄ Κατσόγιαννης), Βεζιρτζόγλου(53΄ Μπινιάκος) Κουτσοδήμος

Αίολος Καρπενησίου (Γιάννης Φλωράκης):
Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Ζαραβέλης, Αζακάς Θ.(80΄ Σιταράς), Αζακάς Π., Γούλας(71΄ Χαλκίδης), Ράμμος, Τζιόλας(46΄ Ράικος Γ.), Κουρλός, Νικολάου