Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 10 Μαϊου 2015: Συγκλονιστικός ο κόσμος και δίκαιη μοιρασιά στο δημοτικό.


Ο ΑΟ Χαλκίς δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος  1-1 με τον ΑΟ Θήβας. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και παρότι έμειναν με 10 παίκτες από το 55΄κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ και οι «νερατζούροι» έπαιξαν καλά στο β΄μέρος και θα μπορούσαν να σκοράρουν 2η φορά. Νικητής όμως υπήρξε στο δημοτικό στάδιο και ήταν ο κόσμος (περίπου 2000 στον αριθμό) που γέμισε ασφυκτικά τις εξέδρες δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στη πρώτη τους καλή ευκαιρία. O Φιλιππίδης χόρεψε την άμυνα της Θήβας περνώντας 3 παίκτες το πλασέ του απόκρουσε ο Φαλαγγίτης, όμως ο Βαλκάνος βρήκε τη μπάλα στρωμένη μπροστά του και την έστειλε στα δίχτυα. Μια εξέλιξη κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς η Θήβα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί στο 17΄με τον Κατσογιάννη που πλάσαρε μόλις άουτ και στο 37΄με το επικίνδυνο σουτ του Τσατσαρώνη να έχει την ίδια κατάληξη.

Παρότι στο 55΄ο Γκαράνης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα οι Βοιωτοί ισοφάρισαν στο 63΄μετά από εξαιρετική ενέργεια του Βεζιρτζόγλου και προβολή του Κουτσοδήμου. Στο 59΄ο Μόνος έδιωξε δύσκολα το απευθείας κόρνερ του Τσατσαρώνη. Ο ΑΟΧ έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες με τον Τσομπάνη. Η 1η στο 68΄μετά από «μαχαιριά» του Βαλκάνου που στρώθηκε ιδανικά στον Τσομπάνη, αλλά το πλασέ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Η 2η στο 76΄με τον Φαλαγγίτη να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον μεσοεπιθετικό της Χαλκίδας.

Άριστος ο Σφακιανάκης και οι βοηθοί Κουντουρέλης και Σαμοίλης.

ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου):
 Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος (72΄τσιβίκας), Καραμπάς, Δήμου, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (68΄Σμυρναίος), Φιλιππίδης.


ΑΟ Θήβας (Πλατής):
 Φαλαγγίτης, Έλντασι, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Παναούλης (46΄Κουτσοδήμος), Παπαχαραλάμπους, Μπινιάκος (85΄Ελιζι), Γκαράνης, Κατσογιάννης, Ανυφαντής (49΄Βεζιρτζόγλου), Ταυταρίδης.


>