Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα Δημοτικά Σχολεία στον Γυμν. Κύμης & φωτορεπορταζ

Πραγματικά, δεν μπορείς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, αφού μπορεί να μην τα ξέρουν όλα, αλλά κάνουν τις κατάλληλες ερωτήσεις για να τα μάθουν. Αυτό το κατάλαβαν από …πρώτο χέρι σήμερα το πρωί οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, καθώς συναντήθηκαν με τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Κύμης και κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

Η ομάδα του Γυμναστικού έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι κοντά στην κοινωνία της Κύμης, παίρνοντας μέρος σε μια εκδήλωση με μεγάλη σημασία. Σκοπός ήταν τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες, οι οποίοι τους ανέφεραν αναλυτικά τα οφέλη του αθλητισμού και του μπάσκετ ειδικότερα στην ζωή τους, κάνοντας το άθλημα πιο οικείο στις μικρές ηλικίες.

Η συνάντηση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα αφού οι μαθητές δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για την άνοδο της ομάδας στην Α2. Αρχικά, τον λόγο πήρε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Γιώργος Ρετζώνης, που καλωσόρισε την ομάδα του Γυμναστικού, της έδωσε συγχαρητήρια για την φετινή της επιτυχία και ευχήθηκε ανάλογη επιτυχία και την επόμενη χρονιά. Στην συνέχεια, ο προπονητής του ΓΣ Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος καλημέρισε τους μαθητές και τους δασκάλους τους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ζήτησε από τα παιδιά να δίνουν την επόμενη χρονιά συνεχώς το παρών στους αγώνες του Γυμναστικού, αλλά και να στελεχώσουν την ακαδημία του, ώστε να είναι οι επόμενοι αθλητές του Συλλόγου. Επιπλέον, ο κόουτς Μπρατσιάκος επισήμανε την επιμονή και την θέληση που πρέπει να έχουν τα παιδιά για να επιτύχουν τους στόχους τους και ότι είναι απαραίτητο να συνδυάσουν την μόρφωση με τον αθλητισμό για να γίνουν σωστοί πολίτες και αθλητές.

Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν ένας ένας οι παίκτες, που απεύθυναν με την σειρά τους έναν σύντομο χαιρετισμό. Ακολούθως περάσαμε στις ερωτήσεις των μαθητών προς την ομάδα, όπου είχαμε μια μικρή «ανάκριση». Τα παιδιά ήθελαν να μάθουν μεταξύ άλλων τις συλλογικές προτιμήσεις των αθλητών, το τι πρέπει να τρώνε, από τι ηλικία παίζουν μπάσκετ και τι θυσίες χρειάστηκε να κάνουν για να επιτύχουν, αλλά και το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Αφού δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις απορίες, οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους, ενώ ο προπονητής Βασίλης Μπρατσιάκος έδωσε στον διευθυντή του σχολείου μια μπλούζα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι αθλητές ….δεινοπάθησαν για να αποχωρήσουν, καθώς τα παιδιά ήθελαν να βγάλουν και άλλες φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν περισσότερα αυτόγραφα. Σίγουρα ήταν ένα πρωινό που έδειξε ξανά το «δέσιμο» που έχει ο ΓΣ Κύμης με την κοινωνία του τόπου μας, με τους παίκτες και τους προπονητές να προσπαθούν να μεταδώσουν πολύ σημαντικά κοινωνικά μηνύματα στους μαθητές. Το μεγαλύτερο και ανεκτίμητο τελικά κέρδος ήταν το χαμόγελο ευχαρίστησης στα πρόσωπα των μικρών παιδιών!

>