Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βοηθός προπονητή ο Ισίδωρος Κουτσός. Γεν. Αρχηγός ο Μάρκος Κολώκας στον Γυμναστικό Κύμης

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης δεν αρκείται «στις δάφνες» της εντυπωσιακής πορείας στην Β΄Εθνική που της απέφερε και την άνοδο, αλλά θέλει να παρουσιάσει στην Α2 μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Η πρώτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του ΓΣ Κύμης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στην θέση του προπονητή παραμένει ο Βασίλης Μπρατσιάκος, ενώ θα έχει δίπλα του για τρίτη διαδοχική σεζόν τον βοηθό προπονητή Νίκο Κότσιαρη και την υπεύθυνη φυσικής αγωγής Νεκταρία Μάστορη. Επιπλέον, στο προπονητικό τιμ προστίθεται ως βοηθός προπονητή ο Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στα παρκέ της Α2.
Ο Ισίδωρος Κουτσός ως παίκτης έκανε μεγάλη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες, ενώ αγωνίστηκε και στην Α1 με την φανέλα του Ηρακλή. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στα εθνικά κλιμάκια, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων, της Εθνικής Εφήβων και της Εθνικής Ενόπλων, στην οποία είναι τώρα βοηθός προπονητή. Το καλοκαίρι του 2013 «κρέμασε» τα μπασκετικά παπούτσια και πέρασε στην άκρη του πάγκου, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στην Αγία Παρασκευή που αγωνιζόταν τότε στην Α2. Την επόμενη σεζόν άρχισε στο ίδιο πόστο στην Αγία Παρασκευή, που πλέον ήταν στην Β΄Εθνική, αλλά τον Νοέμβριο μεταπήδησε στην Α2 και στον Ηλυσιακό, όπου ανέλαβε βοηθός του προπονητή Σπύρου Σταθούλη.Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να δοθεί τέλος σε μια σπουδαία αθλητική καριέρα, αλλά παράλληλα μια νέα διοικητική καριέρα αρχίζει!

Ο Μάρκος Κολώκας μετά από σταδιοδρομία πολλών ετών στα παρκέ «κρεμάει την φανέλα» του και αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.

Η διοίκηση του Γυμναστικού εκτίμησε τον χαρακτήρα, τις γνώσεις, την εμπειρία και τον σεβασμό που εμπνέει στον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ ο Μάρκος Κολώκας και του πρότεινε να αναλάβει την νευραλγική θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Ο Μάρκος απεδέχθη την πρόταση και πλέον είναι άμεσος συνεργάτης του προέδρου Αλέξανδρου Θεοδώρου, ενώ στις αρμοδιότητες του θα είναι όλη η λειτουργία του Συλλόγου.

Ο Μάρκος Κολώκας πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας κατά την διάρκεια της «λιώσει» πολλά αθλητικά παπούτσια στα παρκέ. Ξεκίνησε από τον Αμύντα και από το 2001 άρχισε την πορεία του στην Α1 με τον Μακεδονικό. Το 2004 ως το 2007 έπαιξε στο Μαρούσι, ενώ το 2009-11 αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο και πήρε μέρος στο Final Four του Eurocup. Εκτός αυτών, έχει παίξει στην Ολύμπια Λάρισας, στην Α.Ε.Λ., στην Νέα Κηφισιά και στο Ψυχικό. Την σεζόν που τελείωσε φόρεσε την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και η απόδοση του ήταν κομβική για να εξασφαλιστεί η άνοδος στην Α2. Με την ίδια ομάδα έμελε να κάνει την νέα αρχή στην καριέρα του ο Κολώκας και του ευχόμαστε να αποδειχτεί το ίδιο επιτυχημένη όπως ήταν και αυτή ως παίκτης!