Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Αιδηψό το 3on3 Street Basket του ΠΣΑΚ


Στη πανέμορφη Αιδηψό θα πραγματοποιηθεί φέτος το  3 on 3 Streetball  «Tάπα στη Βία και στο Ρατσισμό» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία με κατά τόπους δήμους υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Τα Λουτρά Αιδηψού αλλά και γενικά η  βόρεια Εύβοια και οι κάτοικοι της «διψούν» για μπάσκετ και είναι πανέτοιμοι να αγκαλιάσουν θερμά τους διοργανωτές αλλά και τους επισκέπτες που το διήμερο 4 & 5 Ιουλίου αναμένεται να κατακλύσουν τη πόλη.

Εξάλλου, η στήριξη που προσφέρει η τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης, Σύλλας Αιδηψού αποτελεί εγγύηση τόσο για την άψογη διοργάνωση, όσο και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο παραλιακός δρόμος της λουτρόπολης θα «κλείσει» και θα «ντυθεί» αμιγώς μπασκετικά, προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα, με θέα τη θάλασσα από δεξιά και το απέραντο πράσινο του όρος Τελέθριο από αριστερά.
Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού σε συνεργασία με το Δήμο Ιστιαίας/Αιδηψού προσφέρει καταλύματα για το Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η εκδήλωση σε πολύ προνομιακές τιμές για συμμετέχοντες και επισκέπτες.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 6936438518 αλλά και πληροφορίες για το μπασκετικό γεγονός  στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ  (www.psak.gr ), αριστερά στο μενού θα επιλέξετε την επιλογή  3οn3 StreetBall
Εδώ να επισημάνουμε επίσης και ανακοίνωση που έβγαλε ο Γιάννης Μαυροζούμης σχετικά με το ΣΥΛΛΑ Αιδηψού, η οποία λέει: «Οι Ακαδημίες του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ Αιδηψού κλείνουν τη φετινή αγωνιστική χρονιά την Κυριακή 21/06/2015 και ώρα 18.45 στο Κλειστό Αιδηψού με αγώνες μεταξύ των αθλητών και αθλητριών - και των γονιών τους - και με πολλά κεράσματα και εκπλήξεις .... για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 
Σας περιμένουμε όλους ...»