Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς: Ξεκαθαρίζει το διοικητικό, μπαίνει μπροστά το μεταγραφικό. 17 Ιουνίου εκλογές.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει ο απολογισμός της θητείας της υπάρχουσας διοίκησης και η εκλογή νέας η οποία δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές από την υπάρχουσα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Τάσος Καρυστινός θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας των "νερατζούροι" στη Γ΄εθνική.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΑΟΧ έχει προχωρήσει πολλές επαφές με επιχειρηματίες του νομού και "υπάρχει φως" όπως λεγεται χαρακτηριστικά για συνδρομή αρκετών εξ' αυτών στην νεα προσπάθεια που ξεκινάει.

Σίγουρη θεωρείται η παραμονή στον πάγκο του Γιώργου Λάμπρου, όπως σίγουρη πρέπει να θεωρείται και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κυρίως από Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές. Στο μυαλό του κόουτς υπάρχουν 6-7 περιπτώσεις παικτών από το τοπικό που τους παρακολουθεί καιρό τώρα και θα επιχειρηθεί να αποκτηθούν. Επίσης οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να επαναπατρίσουν Ευβοείς ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν σε Γ΄και Β΄κατηγορία το προηγούμενο διάστημα.
Το Δ/Σ του ΑΟ Χαλκίς εξέδωσε την πάρα κάτω ανακοίνωση:

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ,
Με την από 1/6/2015 απόφαση του, καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.30 Μ.Μ. στην αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικός Απολογισμός
2) Οικονομικός Απολογισμός
3) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
4) Αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής

Σε περίπτωση «μη απαρτίας», η γενική συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στις 9.00 Μ.Μ.
                                                                                                              Γραφείο Τύπου Α.Ο. Χαλκίς