Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με επιτυχία η Φιλανθρωπική μάχη Διαιτητών - Προπονητών.

Ένας πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας μεταξύ Διαιτητών Ευβοίας και Προπονητών διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο, σημαντικός ως προς τον σκοπό του και λιγότερο για το αποτέλεσμα.
Ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός και πέτυχε αφήνοντας ικανοποιημένους τους διοργανωτές. 
Ο στόχος ήταν να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός όπου τέτοιοι αγώνες να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να ενισχύονται συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη στήριξης.
Έτσι λοιπόν οι Διαιτητές άφησαν τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια τους, οι προπονητές τους πάγκους και τις οδηγίες τους και ρίχτηκαν στην μάχη του αγώνα, που ήταν ποιοτικός είχε 10 γκολ (6-4)  υπέρ των προπονητών και τα χειροκροτήματα  έπεφταν βροχή.

Τον φιλικό αγώνα τίμησε και η ΕΠΣ Ευβοίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ενώ διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ Δασκαλόπουλος διαιτητής Surper League, ο  οποίος μόλις έμαθε τον σκοπό του αγώνα ήρθε στην Χαλκίδα στηρίζοντας την προσπάθεια των Διαιτητών και των Προπονητών.
Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα που περιλάμβανε μπυρίτσα και βέβαια σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών κάτι που θεωρούν σημαντικό για την συνέχεια.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Διαιτητές και τους προπονητές γι' αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που όπως δήλωσαν σκοπεύουν να την καθιερώσουν δυο και τρεις φορές τον χρόνο πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό.