Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος ενδιαφέρεται για τον ΑΟ Χαλκίς

Για όσους δεν ασχολούνται με το μπάσκετ μια απλή αναζήτηση στο google με το όνομα Κωνσταντίνος Κοτσάτος είναι αρκετή για να εμφανίσει εκατοντάδες δημοσιεύματα με το συγκεκριμένο όνομα. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος είναι πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ (με στήριξη Μελισσανίδη), και επικεφαλής της μπασκετικής από το 2012 όταν την παρέλαβε από τις χαμηλές κατηγορίες και την ανέβασε ξανά στην Α1.

Κάπου εκεί τον Αύγουστο του 2014 σταματάει και η ενασχόληση του με τα κοινά της "Βασίλισσας" έως και την Τετάρτη 16 Ιουνίου που μαθαίνουμε ότι ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος ενδιαφέρεται για τον ΑΟ Χαλκίς. Για ποιο λόγο και ποιοι είναι οι στόχοι του θα τα μάθουμε στην επόμενη γενική συνέλευση. Πάντως η οικονομική του επιφάνεια είναι αποδεδειγμένα μεγάλη καθώς είναι εκτελεστικός διευθυντής της "Diamond shipping", όπως και το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και παρακολούθησε μαζί με το παιδί του τον αγώνα του ΑΟΧ με την Μαλεσίνα.

Αν όλα πάνε καλά ο κ. Κοτσάτος θα βρεθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου στην πόλη μας και θα αναλύσει στην γενική συνέλευση το πλάνο του για την Χαλκίδα.