Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παναγιώτης Βουλέρης: "Οι στόχοι του ΑΟΝΑ είναι πάντα οι ίδιοι"

Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος του ΑΟΝΑ παραχώρησε ο Παναγιώτης Βουλέρης στο eviagoal δίνοντας το στίγμα του για την επόμενη ημέρα και αρκετές ειδήσεις για το μέλλον του συλλόγου. Για τον ίδιο δεν είναι καινούργιο πόστο καθώς είχε υπηρετήσει ξανά από την ίδια θέση την ομάδα της Αρτάκης. Το πρώτο πράγμα που ρωτήσαμε είναι σχετικά με τους στόχους του συλλόγου."Οι στόχοι του ΑΟΝΑ είναι πάντα ίδιοι. Η Αρτάκη δεν μπορεί να παίζει για τη σωτηρία, ούτε να ξεκινάει το πρωτάθλημα απλά για να παίξει. Ο στόχος της Αρτάκης είναι να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα", απάντησε ο πρόεδρος του ΑΟΝΑ.

Για το προπονητικό τιμ θέση του Παναγιώτη Βουλέρη είναι ότι έκανε καλή δουλειά τη περσινή περίοδο και πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα. "Ο Δημήτρης Λύκος και ο Θανάσης Μεθενίτης έκαναν καλή δουλειά. Στο πρωτάθλημα τερμάτίσαμε ψηλά και στo κύπελλο φτάσαμε στον τελικό. Τι άλλο να κάνουν δηλαδή ? Αν σκεφτούμε ότι και το ρόστερ δεν ήταν για πρωταθλητισμό τα παιδιά τα κατάφεραν μια χαρά και θα μείνουν στην ομάδα"

Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό η θέση του προέδρου είναι η εξής:"Ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουμε συζητήσει τι ακριβώς θα κάνουμε. Αυτό που σκέφτομαι είναι να αποκτηθούν 6-7 καλοί παίκτες από το πάνω ράφι που να πλαισιωθούν από νέα δικά μας παιδιά τα οποία πήγαν πολύ καλά πέρυσι και έτσι να προχωρήσει η ομάδα".

Τέλος ρωτήσαμε τον Παναγιώτη Βουλέρη για τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας (Καραλή, Καραχάλιο) και ειδικά τον σουπερ Μάριο της Αρτάκης. "Θέλουμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να μείνουν. Ο πολύς κόσμος δεν το ξέρει, αλλά τον Μάριο εγώ τον έφερα στην ομάδα στην προηγούμενη θητεία μου ως πρόεδρος. Θα κάνω τα πάντα για να μείνει, φυσικά αν το θέλει και ο ίδιος θα μείνει στον ΑΟΝΑ".