Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς

Την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς όπως ενημέρωσε η πλευρά Κοτσάτου τον νυν πρόεδρο Τάσο Καρυστινό.  Ο στενός συνεργάτης του εφοπλιστή Γιώργος Τόλιας  το προηγούμενο διάστημα έκανε επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου προκειμένου να καλύψει τις εννέα θέσεις του ΔΣ. Εκτός από τους Κοτσάτο και Τόλια που λογικά προορίζονται για τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου, πρόταση έχουν επίσης δεχθεί οι Γρηγόρης Δάσκος, Κώστας Αναγνωστάκης, Σταμάτης Γκάβαλης και Χρήστος Λινάρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να μείνει ο Γιώργος Λάμπρου και 5-6 ποδοσφαιριστές από το παλιό ρόστερ (Μόνος, Βαλκάνος, Καραμπάς, Τσιβίκας, Δήμου). Επίσης από τον Γιώργο Τόλια έχει διαρρεύσει ότι ο ΑΟΧ θα αποκτήσει 5 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ΑΕΚ !   


Με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά το περιβάλλον Κοτσάτου έχει διαμηνύσει ότι την Τετάρτη εκλέγεται η νέα διοίκηση, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον προπονητή και την Παρασκευή με τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα πέσουν 50.000 ευρώ αρχικά προκειμένου να ξεκινήσει να λειτουργεί η ομάδα.  Όλα αυτά μένει να υλοποιηθούν και αφού πρώτα η γενική συνέλευση εγκρίνει το ψηφοδέλτιο Κοτσάτου.