Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

A.Π.Ο. Καστέλλας:Στόχος η πρώτη πεντάδα

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία της για την νέα σεζόν η ομάδα της Καστέλλας, όπου τα τελευταία τέσσερα  χρόνια δείχνει μια σταθερή αξία στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.
Με τον μακροβιότερο σε θητεία προπονητή στην Εύβοια τον Νίκο Κιαπεκο στο τιμόνι η ομάδα των Μεσσαπίων σχεδιάζει την νέα χρόνια για να ανέβει ακόμη ποιο ψηλά.
Πριν περίπου δυο μήνες την προεδρία της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Μπάος και με συνοπτικές διαδικασίες θα έλεγε κανείς, ανανέωσε την συνεργασία με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος. 
Έτσι το ρόστερ της ομάδος δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές από το περσινό. Ήδη η ομάδα έχει προσχωρήσει στην πρώτη της μεταγραφή ,αποκτώντας τον Στέλιο Καλαμάτα από  την Βοιωτία, ενώ αναμένονται άλλες δυο προσθήκες.

Το eviagoal  επικοινώνησε με τον προπονητή Νίκο Κιαπέκο και τον ρώτησε για τους στόχους της νέας χρονιάς" θέλω η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο", ενώ μας τόνισε πως θέλει να βγάλει νέους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην ομάδα.