Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων πέρασε απο τα Κανατάδικα Ιστιαίας

Μια διαφορετική παρουσία του Λουδοβίκου των Ανωγείων απόλαυσαν λίγοι τυχεροί κάτοικοι της Ιστιαίας, στις αρχες του προηγούμενου μήνα.
Στα Κανατάδικα Ιστιαίας, στο ξενοδοχείο ΑΕΝΑΟΝ Studios της Στέλλας Ματιγάκη και του Βασίλη Μαραγγέλη, βρέθηκε ο Λουδοβίκος και τραγούδησε με το συγκρότημά του τραγούδια αγαπημένα, δεμένα με το συναίσθημα και το μεγάλωμά μας τις τελευταίες  τρεις σχεδόν δεκαετίες.
Η παρέα απόλαυσε τις εισαγωγές του Λουδοβίκου που σχολίασε με ποιητικό τρόπο τα τραγούδια του και έκανε την είσοδο στην βραδιά με ένα γνωστό του τραγούδι.
Την «Σαλώμη».
Ακολούθησε στη συνέχεια σχόλιο για το  τραγούδι μετά από μια τυχαία κουβέντα με έναν ακροατή του και το πώς γράφτηκε η «Αννα η χορεύτρια» που έχει σχέση με το προηγούμενο τραγούδι, έστω και αν  έπεται δημιουργικά από αυτό κάποια χρόνια.
Εμείς σας παρουσιάζουμε αυτή την εντυπωσιακή αφετηρία του Λουδοβίκου και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη Στέλλα για τη μοναδική της προσφορά.
Μια προσφορά που είναι από αυτές που μένουν στη μνήμη λόγω των  μοναδικών συναισθημάτων που μας γέννησαν. Και κυρίως γιατί ήταν μια βραδιά γεμάτη αγάπη, φιλία και κυρίως μοναδική στην κυριολεξία.
ΥΓ: η Άννα η Χορεύτρια, πιθανά είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται μιας και ο Λουδοβίκος μας είπε πως είναι δημιουργία του τελευταίου διαστήματος.