Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανάβαση Καστανιάς στην Κοζάνη με το Eviagoal

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά της Ανάβασης Καστανιάς στην Κοζάνη. 32 αυτοκίνητα από τα 39 που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πάρουν μέρος στις χρονομετρημένες δοκιμές αλλά και στον αγώνα της Κυριακής.
Η πολύ ζέστη που επικρατεί είναι το κύριο χαρακτηριστικό και πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος και η ενημέρωση των οδηγών.
Το Eviagoal με την ομάδα του μηχανοκίνητου ρεπορτάζ βρίσκεται στην Κοζάνη και θα σας μεταφέρει τους αγώνες που γίνονται στα πλαίσια του 4ου γύρου του πανελληνίου πρωταθλήματος Αναβάσεων.
12:10 ξεκίνησε το πρώτο σκέλος των δοκιμών.
Χρώμα Εύβοιας έχει η Ανάβαση Καστανιάς αφού μετέχουν ο Νίκος Ντούρας, ο Θανάσης Κουρνιάτη και ο Δημ Λούκας που μας είπαν να μεταφέρουμε την καλημέρα τους σε όλη την Εύβοια.
Την καλημέρα δεχθήκαμε και από ένα φίλο της Εύβοιας τον Μίλτο Αγγλόπουλο που μας είπε να στείλουμε τους χαιρετισμούς του στον Νομό μας. Ο Μίλτος είναι οδηγός από την Λάρισα και επιχειρηματίας στον τομέα ανταλλακτικών αυτοκινήτων (agglopoulos racing).
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο σκέλος των δοκιμών ενώ δεν έλειψαν και τα μηχανικά προβλήματα. Το 1 με τον Βεργόζη, το 3 Ζαβλανός, το Νο 10 Γκάλφας και το Νο 39 Πατσουρέας δεν εκίνησαν και κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι η Ανάβαση Καστανιάς είναι η μεγαλύτερη , αφού η διαδρομή είναι 5 χιλιόμετρα και οι χρόνοι αρκετά μεγαλύτεροι από τις άλλες αναβάσεις.
Δείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών
http://www.omae-epa-live.gr/

>