Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι - Ταμυναϊκός 1-1. Φιλικός με ποιότητα (VIDEO)

Θα πρέπει να έτριβαν τα χέρια τους σήμερα ο Γιώργος Κρόκος  του Αυλωναρίου και ο Σπύρος Σταματούκος του Ταμυναϊκού από την εμφάνιση των ομάδων τους στον φιλικό αγώνα που έγινε στο Γήπεδο ''Ν. Κούκης" και έληξε ισόπαλος με 1-1. Η άριστη φυσική κατάσταση όλων των παικτών, και η ποιότητα στο παιχνίδι τους ήταν τα χαρακτηριστικά της φιλικής αυτής συνάντησης που άφησε ικανοποιημένους όσους την παρακολούθησαν.
Το σκορ άνοιξε ο Ταμυναϊκός στο 7' με σκορερ τον Τσάγκο ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γ. Τσαλιαγκού και ισοφάρισε το Αυλωνάρι στο 79' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακρή. Οι δυο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την Κυριακή στο Τουρνουά ''Ν. Κούκης' στο ίδιο γήπεδο.
Με τον Ταμυναϊκό αγωνίστηκε στο Β' μέρος και ο Βασ. Αναστασίου που είναι σε συζητήσεις για πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα του Αλιβερίου.

Δείτε το πρώτο εικοσάλεπτο του φιλικού και το γκολ του Ταμυναϊκού
ΑΟ Αυλωναρίου: Γιώργος Κρόκος.
Πετράκης, Χροναίος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κοτρόζος Π, Φραγγής, Κόκκος, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς, Τσαλιαγκός,Ρέτσας, Μακρής, Τσαπέρος, Κοντοβάς, Ζέρβας, Αϊδίνης, Κατσαρής.
Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος.
Ντουρέκας,Κότσαρης, Μάλλιος, Καρατζάς Β, Φωτιάς Β, Λύκος Δ, Λύκος Μ, Τσάγκος, Μπάνος, Τσαλιαγκός Γ, Ιωαννίδης, Κούρτης, Τσαλιαγκός Β, Σαμαράς Στ, Σιλβέστρος, Δροσάτος, Πιλάτης,  Σταμέλος, Αναστασίου Β ενώ δεν αγωνίστηκε ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα Μανδράκας.

Δείτε φωτορεπορτάζ 

>