Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιώργος Μόνος:"Μπορεί να μην παίξω πουθενά τη νέα σεζόν"

Ο Γιώργος Μόνος από τα 19 χρόνια υπερασπίζεται την εστία του ΑΟ Χαλκίς με κάποια μικρά διαλλείματα. Σήμερα στα 26 του χρόνια νομίζεις ότι έχεις απέναντι σου έναν άνθρωπο με εμπειρίες 35άρη. «Έτσι ακριβώς νοιώθω» απαντά αφοπλιστικά. Ένα παιδί λαϊκό με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και δικό του «ρεύμα» στη πόλη. «Έχω μεγαλώσει στο πεζοδρόμιο» εξηγεί ο ίδιος για τη διαδρομή του. Από τις 4:30 το πρωί θα τον βρει κανείς στο γκισέ του ΟΣΕ, αλλά όπως μπορεί να διαβεβαιώσει και ο Γιώργος Λάμπρου δεν έχασε καμία προπόνηση της ομάδας.
 Ο διεθνής με την εθνική ομάδα beach soccer τερματοφύλακας μίλησε στο «eviagoal» για τη χρονιά που πέρασε, αυτή που έρχεται και φυσικά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί σε καμία ομάδα.
 -Γιώργο να ξεκινήσουμε από την περσινή χρονιά και πως την έζησες ?
 «Ήταν μια πετυχημένη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές χρονιές που έχω ζήσει».
 - Τα μπαράζ ανόδου ήταν δύσκολη διαδικασία ?
«Μια ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδος με παιχνίδια δίχως αύριο. Πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία»  
 -Πάμε στο παιχνίδι με τη Μαλεσίνα και το σουτ του Σέττου.
«Είναι από τις ανεξήγητες αποκρούσεις. Πέφτω κάνω την προσπάθεια μου και μας βοήθησε ο θεός όλους μαζί. Δύσκολη φάση σε δύσκολο λεπτό».
 -Όταν είδες τη τροχιά της μπάλας τι σκέφτηκες, γιατί η εξέδρα είχε παγώσει.
«Πέφτω και λέω Παναγιά βοήθα με… (γέλια)»
 Θα μας δώσεις την είδηση που θα παίζεις τη νέα χρονιά ?
«Δεν έχω κλείσει πουθενά. Είναι λογικό να υπάρχουν προτάσεις λόγω της απερχόμενης σεζόν και 1-2 από αυτές ξεχωρίζουν. Το που θα καταλήξω δεν το γνωρίζω ακόμα. Υπάρχει και το σενάριο να μην παίξω πουθενά. Τις επόμενες ημέρες θα μελετήσω τις επιλογές μου και θα καταλήξω κάπου, αν καταλήξω τελικά».
 -Γιατί δεν έμεινες στη Χαλκίδα ? Η οικονομική πρόταση από ότι ακούγεται ήταν καλή.
«Συζητήσεις έγιναν πολλές, αλλά δεν υπήρξε σωστή προσέγγιση» 
 -Δεν είναι κρίμα να μην υπερασπιστείτε τον κόπο σας και αυτό που πετύχατε ?
«Δεν σου κρύβω ότι η στεναχώρια είναι μεγάλη γιατί ότι πετύχαμε όλοι μαζί το πετύχαμε με μεγάλο κόπο. Είναι λογικό να στεναχωριέμαι τόσο εγώ αλλά και τα άλλα παιδιά που δεν συνεχίζουν. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλουμε».
 -Θέλεις να πεις κάτι στον κόσμο της Χαλκίδας ?
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση και τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε. Θα είναι καλό ο κόσμος να συνεχίσει να υποστηρίζει την ομάδα και σε ενδεχόμενες δυσκολίες γιατί η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος»
 -Αγωνίσθηκες στα Λουκίσια. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στη Β΄ κατηγορία και με αβέβαιο μέλλον.
«Καταρχάς η χρονιά στα Λουκίσια ήταν από τις 2-3 καλύτερες στη καριέρα μου. Εξαιρετικό κλίμα και συνεργασία. Είναι κρίμα μια ομάδα με όνομα και δυναμική σαν τα Λουκίσια να καταλήγει στη Β΄ κατηγορία»
Να κλείσουμε με το beach soccer. Είσαι εν ενεργεία μέλος της εθνικής ομάδας.
«Αποτελώ μέλος της εθνικής και παίρνω μέρος στις προπονήσεις της. Είχα την τιμή να ζήσω μια ξεχωριστή εμπειρία στο Αζερμπαϊτζάν. Μόνο να βλέπεις τη σημαία και να ακούς τον ύμνο όταν εκπροσωπείς ο ίδιος την εθνική δεν θέλεις τίποτα άλλο. Όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο της χώρας σου όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην άκρη».