Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το αφεντικό ''τρελάθηκε'' και φέρνει Τσολάκο και Τζαφέρο !

Έναν πρωταθλητή και έναν κυπελλούχο φέρνει στην Ιστιαία ο Γιάννης Αναγνώστου με ξεκάθαρο στόχο να κάνει την ομάδα πρωταθλήτρια Εύβοιας και να την οδηγήσει στην Γ΄εθνική. Το "eviagoal" σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες για την επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του συλλόγου στη Χαλκίδα και τις πολύ καλές αγορές που πραγματοποίησε. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα των δυο ποδοσφαιριστών που έχει κλείσει η ΑΕ Ιστιαίας οι οποίοι μέχρι την Παρασκευή θα ανέβουν στην βόρεια Εύβοια προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους.

Για το βιογραφικό των δυο ποδοσφαιριστών είναι περιττό να αναφερθούμε αναλυτικά. Ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας της Χαλκίδας πίέστηκε έντονα τις τελευταίες ώρες τόσο από τον Γιώργο Λάμπρου όσο και από την διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, όμως ο Γιάννης Αναγώστου φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να κάνει πρωτοκλασάτες μεταγραφές.

Από την άλλη ο Γιάννης Τσολάκος ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στη θέση του στόπερ και του αμυντικού χαφ από τις μισές ομάδες της Εύβοιας, αλλά τελικά καταλήγει στην ΑΕ Ιστιαίας. Αναμφιβήτητα πρόκειται για μια επίδειξη δύναμης από τους βοριεοευβοιώτες οι οποίοι βάζουν ψηλά τον πήχη και ξεκινάνε ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Συμφωνία υπάρχει και με τον Μαναρίτσα αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Ηρακλή Ψαχνών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες η ΑΕ Ιστιαίας θα ανακοινώσει και τις μεταγραφές των Καλίτση, Μακρή και Καλιβάτσι.