Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλική νίκη του Ταμυναϊκού στα Κριεζά.

Φιλική νίκη σημείωσε ο Ταμυναϊκός στο Δημ. Γήπεδο Ν. Κριεζώτης επί του ΑΟ Κριεζών σε ένα αγώνα όπου οι δυο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες.
Ο Ταμυναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στα Κριεζά που προετοιμάζονται κι' αυτά εν όψη του πρωταθλήματος.

Στο 11' ο Β. Τσαλιαγκός σημείωσε το 0-1
Στο 22' ο Μπάνος το 0-2
Στο 40' και πάλι ο Μπάνος το 0-3
Στο 42' ο Κούρτης το 0-4 που ήτα σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη στο 60' ο Κούρτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5
στο 69' και πάλι ο Κούρτης το 0-6, στο 76' ο Πιλάτης το 0-7, η ομάδα των Κριεζών μείωσε με τον Πετρογιάννη σε 1-7, στο 81' ο Πιλάτης σημείωσε το 1-8 και στο 90' ο Γ. Τσαλιαγκος διαμόρφωσε το τελικό 1-9.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Σπύρος Σταματούκος από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του στην σκληρή όπως είπε προετοιμασία.



Ο Παν. Καδίτης μας δήλωσε ότι η ομάδα του θέλει σκληρή δουλειά μιας και αποτελείτε από νεαρούς παίκτες οι οποίοι προσπαθούν.
''Εχουμε δώσει δυο φιλικούς αγώνες από την 1η Αυγούστου με Αυλωνάρι και σήμερα με Ταμυναϊκό και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Είμαστε η πιο νεανική σε ηλικία ομάδα''

ΑΟ Κριεζών: Παν. Καδίτης.
Παπαχρήστος Χρ, Πιλάτης Γ, Μαστροκώστας Χαρ, Αντριάνο, Αθανασίου Στ, Καγκέλης θαν, Πετρογιάννης Κ, Φελέρης Ν, Φελέρης Παν, Δεμερτζής Σαρ, Μυτάφης Χαρ, Πάντζαλης Γ, Τσιρώνης Βαγγ, Αντωνίου Δ, Λυκούρης Ζ, Τσαλαντέϊ Αλ, Λυμπερόπουλος Κ, Κότσαρης Χρ, Παλαιοδήμος Χαρ, Αντώνενας Κ, Λαθουράς Π, Βυργιώτης Κ.

Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος.
Κότσαρης, Μάλλιος, Καρατζάς Β, Λύκος Δ, Λύκος Μ, Τσάγκος, Μπάνος, Τσαλιαγκός Γ, Ιωαννίδης, Κούρτης, Τσαλιαγκός Β, Σαμαράς Στ, Σιλβέστρος, Δροσάτος, Πιλάτης, Ντουρέκας, ενώ δεν αγωνίστηκαν ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα οι Φωτιάς β, Σταμέλος, Μανδράκας.

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φιλικό αγώνα λόγο απώλειας της φωτογραφικής μηχανής δεν είναι δυνατόν να δημοσιευθεί. Ας ελπίσουμε όποιος την βρήκε να την επιστρέψει.