Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκινά προετοιμασία και ο Αρτεμησιακός. Συνέντευξη του Γιάννη Κερασιώτη

Την προετοιμασία του ξεκινά και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα του ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ.
Μιλήσαμε με τον Γιάννη Κερασιώτη, προπονητή της ομάδας, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μας ενημερώσει για την πορεία του Αρτεμησιακού.
«Σήμερα είχαμε συνάντηση με τους παίκτες μας και τους παρέδωσα το αθλητικό υλικό για τη νέα χρονιά" Μας λέει ο Γιάννης Κερασιώτης και συνεχίζει:  "Δευτέρα απόγευμα ξεκινάμε και την προετοιμασία μας. Η ομάδα θα εξακολουθεί να λειτουργεί στο ίδιο οικογενειακό πνεύμα με πέρσι, με παιδιά από το χωριό μας εκτός από λίγες περιπτώσεις που είναι παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Έχουμε φέτος μια ομάδα με 24 ενεργούς παίκτες και η οποία  έχει ενισχυθεί σημαντικά».

Φέτος τι αλλαγές έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας σας;

Έχουμε μέχρι σήμερα τέσσερις μεταγραφές και περιμένουμε να ολοκληρώσουμε άλλες δύο. Επιτρέψτε μου να σας πω μόνο τους τέσσερις και  τους άλλους μόλις κλίσουν και τυπικά. Πήραμε λοιπόν τους Δημήτρη Κουμπή από τον Βουτά, Χρήστο Γιαντζή από την Αναγέννηση Ιστιαίας, Σταύρο Κούρταλη από τα Καμάρια και τον Κώστα Στάμου. Επίσης γύρισε ο Νίκος Στραφιώτης από φαντάρος και αυτό για μας είναι σαν μεταγραφή μιας και πέρσι έπαιξε μόνο ένα – δυό παιχνίδια. Επίσης από την ομάδα μας φεύγουν μόνο δυο παίκτες, ο Διαβάτης Κώστας που είναι ελέυθερος και ο Νίκος Ευσταθίου που πάει «δανικός» στις Γούβες για ένα χρόνο

Πέρσι κάνατε μια πολύ καλή πορεία που σας οδήγησε στην Β΄ Κατηγορία. Ποιος είναι ο στόχος για τη νέα χρονιά και γενικά ποιο είναι το άμεσο πλάνο σας 

Πρώτα απ’ όλα για μας είναι πρωταρχικός στόχος να έχουμε μια σοβαρή παρουσία στην Κατηγορία. Από εκεί και πέρα βέβαια στόχος μας είναι η παραμονή στην Β΄ Κατηγορία σε ένα πλάνο δυο τριών χρόνων. Στη συνέχεια βέβαια, μετα από τα δυο τρία χρόνια, θα βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά και θα επιδιώξουμε να ανέβουμε Κατηγορία.

Πείτε μας για τις Ακαδημίας του Αρτεμησιακού. Συνεχιζουν;

Και βέβαια συνεχίζουν, πάντα κάτω από την καθοδήγηση του Νίκου Πανουργιά. Για μας είναι σημαντικό να έχουμε τις δικές μας υποδομές και να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Μπεκιάρης Χρήστος