Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλικο Λοκρός - Τελεθριακος

Παράσταση για ένα ρόλο στο σημερινό φιλικό στην Αταλάντη, με τον τοπικό Λοκρό να παίρνει εύκολα τη νίκη απέναντι στον Τελεθριακό με 97-61.
Οι γηπεδούχοι έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έβγαλαν ελεύθερα σουτ στην επίθεση και έχοντας σταθερά καλή απόδοση έφτασαν στο ρελαντί στη νίκη, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α” ΕΣΚΑΣΕ.
Από την ομάδα του Ζαρονικόλα, απουσίαζαν στο σημερινό φιλικό οι Ντόλαπτσής, Σμάγκιν και Καρατράντος.
Από την άλλη πλευρά, ο Τελεθριακός είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα όπως φαίνεται και από τους 97 πόντους παθητικό, φανερώνοντας αδυναμίες που πρέπει να καλυφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επόμενο και μάλλον τελευταίο φιλικό για τον Τελεθριακό, απέναντι στη Νίκη Βόλου στην Ιστιαία μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού ο αρχικός προγραμματισμός για αύριο Κυριακή ναυάγησε λόγω αδυναμίας της ομάδας του Βόλου να μεταβεί στη Β.Εύβοια.
πηγή: http://eviabasket.gr/

Δελτίο Τύπου απο τον Τελεθριακό:
Μετά από δυο πολυ πετυχημένα φιλικά παιχνιδια με Έσπερο και Νικη Βόλου η αντρική ομαδα του Τελεθριακού "στραβοπάτησε" στην Αταλαντη γνωριζοντας μεγαλη ηττα απο το φαβορί του ομίλου της Α' ΕΣΚΑΣΕ, τον Λοκρό.
Στη διαμορφωση του σκορ συνέβαλε καθοριστικά η απουσία του προπονητή της ομαδας μας Άρη Παπαδακη λογω ανελαστικών υποχρεώσεων και η υψηλή απόδοση της αντίπαλης ομαδας η οποια εχει ενισχυθεί σημαντικά γεγονός που θα πρεπει να συνεκτιμηθεί δεόντως καθως τον Λοκρο θα αντιμετωπίσουμε στην Ιστιαια στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθληματος το Σαββατο 17 Οκτωβριου.
Ειμαστε βέβαιοι οτι εως τοτε η ομαδα μας θα εχει βελτιώσει την αποδοση της και θα ανταποκριθει θετικα στις προσδοκίες των φίλων του Τελεθριακου για μια αξιόλογη πορεία στο πρωταθλημα.
Καλη συνεχεια.