Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καλές εντυπώσεις ο ΗΡΑ στο πρώτο του φιλικό.

Tο πρώτο του φιλικό έδωσε ο Ηρακλής στα Ψαχνά κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας και παρά την άδικη ήττα, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις!
Πλασματικό ήταν το σκορ στο γήπεδο των Ψαχνών. Ένα ματς που αντί για 6-2 ή 7-2 υπέρ του Ηρακλή έληξε με …1-2!

Ο Ηρακλής, δίχως υπερβολή, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Ωστόσο το σημαντικό για τον Ηρακλή είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με εναλλαγές της μπάλας, συνδυασμούς, πλαγιοκοπήσεις και συνοχή στις γραμμές του.
Ασφαλώς δεν έλειψαν τα αβίαστα λάθη και σ’ αυτά ήρθε να προστεθεί και η χαρακτηριστική αστοχία, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «ημίθεος» …μαζεύτηκε και μπήκε σε ρυθμούς …προετοιμασίας, μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κεραυνός Κερατέας τώρα, άνοιξε το σκορ (0-1) στο 6′ με ένα τρομερό σουτ του Σταμάτη, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.
Ένα ασύλληπτο σουτ, με τον Αγριόδημο να οριζοντιώνεται, αλλά να μην καταφέρνει να αποσοβήσει το μοιραίο για την εστία του.
Αυτό το γκολ δεν θα μπορούσαν να το βγάλουν ούτε δέκα …Νόιερ μαζί!
Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε καλή κυκλοφορία, πίεσε στο μισό γήπεδο την Κερατέα, έκανε φάσεις, αλλά το 0-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έφεραν το ματς τα ίσια από μία στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 49′ ο Δούλος εκτέλεσε συρτά και δυνατά ένα φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Χατζάρα για το 1-1.
Όλα έδειχναν ότι το συγκρότημα του Ρόγκα θα συνδύαζε την καλή εμφάνιση με την ουσία και τη νίκη, αλλά αντί η πλάστιγγα -βάση ευκαιριών και στην επανάληψη- να γείρει με …άνεση στην πλευρά του «ημίθεου», εντέλει οι Αθηναίοι με ένα πέναλτι, πήραν εκ νέου το προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι το φινάλε.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τζόϊ στο 70′ κι ‘έκανε το 1-2.
Στο 76′ ο Ηρακλής έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Μουτουσίδη να σημαδεύει εξ επαφής το οριζόντιο δοκάρι!
Αρκετές ευκαιρίες έχασε και ο Καρκασίνας που αγωνίστηκε ως εξτρέμ, ενώ το άλλο άκρο της επίθεσης κάλυψε ο Ντέντης με τον Μικέλ Σενάι που δεν είναι κλασσικός φορ να παίζει στην κορυφή και τον Μάκο λίγο πιο πίσω (δεκάρι).
*Επόμενο φιλικό για τον Ηρακλή, μεθαύριο Τετάρτη 9/9 στην Αθήνα με το Αιγάλεω… Το προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο φιλικό στη Ραφήνα ακυρώθηκε.
πηγη: eviateam